Kiinteistömaailma Punavuori |Sydänkoti Real Estate Punavuori Oy

Tervetuloa Sydänkotiin, myymälöihimme Punavuoreen, Kamppiin ja Töölöön, kantakaupungin asuntokaupan ammattilaisten palveltavaksi - kiinteistönvälitystä suurella sydämellä!

Asuntokauppa on yksi elämän suurimmista päätöksistä ja sijoituksista. Suuria päätöksiä tehtäessä on tärkeää tietää, että kauppa hoidetaan ammattitaitoisesti. Meiltä Sydänkodista löydät aktiiviset, tehokkaat ja kokeneet välittäjät, jotka kartoittavat tarpeesi ja tekevät kodinvaihtohaaveistasi totta. Palvelemme sekä myyjiä että ostajia vankalla kokemuksella ja suurella sydämellä. Välittäjiemme tukena on alueen markkinajohtajan vahvuus, laajat asiakasverkostot ja erinomaiset myyntikanavat. Tämä takaa sen, että Sinä asiakkaanamme saat hyvän kodinvaihtokokemuksen ja omiin tarpeisiisi oikeat ratkaisut.

Yritys- ja yhteisöasiakkaiden sekä Helsingin kantakaupungin yksityisasiakkaiden palveleminen samoin kuin asuntojen ja liiketilojen vuokraus Helsingin keskustasta on vahvasti osa strategiaamme. Olemmehan alueen suurin välitysliike. Taitavasti toteutettu kiinteistönvälitystyö palkitsee meidät jatkuvasti pitkillä asiakassuhteilla. Asiakkaidemme tyytyväisyys onkin meille ensisijaista. Punavuoren, Kampin ja Töölön tiimiemme kanssa teemme kaikkemme, että olemme luottamuksesi arvoisia!

Kun suunnittelet kodin vaihtoa tai vasta haaveilet uudesta kodista, soita tai täytä alla oleva Kotikäyntilomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Olet myös tervetullut keskustelemaan kanssamme myymälöihimme Punavuoreen Iso Roobertinkadulle, Kamppiin Aurorankadulle ja Töölöön Mannerheimintielle!

Kodikkain terveisin Jouni & Tea, 100% suomalainen perheyritys

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Iso Roobertinkatu 15, 00120 Helsinki

Puh: 045 2228002

Avoinna

Toimistomme on avoinna ma-pe klo 10-16. Muina aikoina tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma Konserni