Kiinteistömaailma, Pirkkala, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma, Pirkkala, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma, Pirkkala, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma Pirkkala

Meiltä sitä saa - aitoa kiinteistönvälityspalvelua, jossa kuunnellaan asiakkaiden toiveet sekä haaveet ja toteutetaan ne. Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy LKV on ollut koko Kiinteistömaailmaketjun eniten kauppoja tekevä yritys useana vuonna. Vuosien aikana ja tehtyjen kauppojen kautta olemme olleet vaikuttamassa tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämän suurimpaan päätökseen. Ammattitaitomme ja tapamme tehdä töitä takaavat sinulle asiakkaanamme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Pirkkalan Kiinteistömaailma tekee töitä laaja-alaisesti koko Pirkanmaalla. Pirkkala sekä Tampere muine lähikuntineen on meille ominta aluetta, oli kyseessä sitten asunto-osake tai kiinteistö. Myymälämme sijaitsevat Pirkkalan lisäksi Tampereella Ratinassa ja Ylöjärvellä.
Tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kiinteistomaailma.pirkkala ja saat tietoa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sekä uusista myyntikohteistamme.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Kenkätie 4, 33950 Pirkkala Puh: 050 530 3000
Ma-pe klo 9-17 tai sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät myös iltaisin ja viikonloppuisin puhelimitse.
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä ja brändin omistaa Danske Bank. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen