Kiinteistömaailma | Helsinki Arabia Kalasatama

Kiinteistömaailma | Helsinki Arabia Kalasatama Kiinteistömaailma Konserni

Kiinteistömaailma | Helsinki Arabia Kalasatama

Kiinteistömaailma Arabia Kalasataman tiimi hoitaa kodinvaihtosi ammattitaidolla ja suurella sydämellä Hyvää Välitystapaa noudattaen koko pääkaupunkiseudulla. Teemme asunnonvaihdostasi miellyttävän, turvallisen ja menestyksekkään palvelukokemuksen. Anna tärkein omaisuutesi osaaviin käsiimme ja kutsu meidät Kotikäynnille! Voit myös tulla keskustelemaan kanssamme kaikista asunnonvaihtoon liittyvistä kysymyksistä myymäläämme Kalasataman Yrittäjätaloon, Työpajankatu 10 A, 3. kerrokseen.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Työpajankatu 10 A, 3.krs, 00580 Helsinki Puh: 040 355 0208
Päivystävän asiakaspalvelijan tavoitat aina numerosta 040 355 0208! Toimisto avoinna kesäaikaan Ma - Pe 10 - 16 Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yrityksen sivut

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä ja brändin omistaa Danske Bank. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti