Kiinteistömaailma Vantaa Kivistö

Myymälämme sijaitsee kasvavalla Kivistön alueella, tervetuloa asiakkaaksemme!

Sinkkukoti vai perheasunto, uutuuttaan hohtava vai käytetty koti - näitä kaikkia löytyy kaiken aikaa kehittyvästä Kivistöstä, jonne vuoden 2015 asuntomessualue antaa oman kivan leimansa. Liikenneyhteydet ovat täällä hyvät ja palvelutarjonta kasvaa koko ajan, mutta myös luonto löytyy läheltä.

Mitä jos kutsuisit meidät Kotikäynnille vaikka saman tien? Arvioimme kotisi ammattitaidolla, teemme henkilökohtaisen kodinvaihtosuunnitelman ja autamme myös uuden kodin etsimisessä. Hyvällä yhteistyöllä pääsemme onnistuneisiin asuntokauppoihin!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Spinellikuja 5 A 7, 01700 Vantaa

Puh: 010 212 7840

Avoinna

Ma ja ke 9-17

Ti, to ja pe 10-16

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy