Seuraa

Jukka-Matti Roth

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
KTM, LKV, LVV
Puh. +358405484611

Mielestäni tärkeimmät menestystekijät kiinteistönvälittäjän työssä ovat hyvin toimiva yhteistyö ja kommunikaatio asiakkaan kanssa, olipa hän ostaja tai myyjä. Näen kiinteistönvälittäjän roolin ikään kuin toimitusjohtajana yhteisessä yrityksessä, jossa myyjä on hallituksen puheenjohtaja. Välittäjän tehtävänä on neuvoa toimeksiantajaa ja ohjata hanketta oikeaan suuntaan, mutta kuitenkin toimeksiantajan toiveiden ja asettamien reunaehtojen mukaisesti. Myyjä hyötyy analyyttisestä lähestymistavastani jo hankkeen alkumetreiltä alkaen, myyntistrategian suunnittelu- ja hinnanasetantavaiheessa, jolloin välittäjän neuvonantorooli erityisesi korostuu. Helposti lähestyttävä persoonani, yhdistettynä asiakaspalvelualttiuteeni ja neuvotteluosaamiseeni, on hyödyksi myyntivaiheeseen siirryttäessä. Olethan yhteydessä jos haluat keskustella asuntosi myyntiin liittyvistä seikoista tai haluaisit kuulla näkemykseni sen käyvästä hinnasta! Autan mielelläni myös uuden asunnon etsinnässä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Jukka-Matin toiminta osoitti poikkeuksellista ammattitaitoa, tehokkuutta ja kykyä toimia häkeltymättä yllättävissäkin tilanteissa. Asunto myyntiin nopeasti, erinomaiseen hintaan ja luottamukseni välittäjään ei päässyt horjumaan hänestä riippumattomien vastoinkäymisten edessäkään."

Asunnon myyjä

"Välittäjä oli kaikin puolin asiansa osaava ja hänen kanssaan oli miellyttävä asioida! Kaikki sujui sovitusti ja olen enempi kuin tyytyväinen saamastamme palvelusta."

Asunnon ostaja

"Välittäjä oli heti kohteesta kartalla, tietoinen tulevasta putkiremontista, energinen ja asiantunteva. Vastasi ymmärrettävästi kysymyksiin. Oli joustava. Jukka-Matti oli dynamiittia!"

Asunnon myyjä

"Välittäjä oli paras tapaamani välittäjä, ajatteli oikeasti asiakkaan parasta."

Asunnon myyjä

"Jukka-Matilla oli hyvä asenne tehdä töitä, sopivan jämpti, rento ja asiallinen. Asiakkaan kohtaaminen oli alusta alkaen priimaa. Asiantunteva ja ammattitaitoinen. Piti hyvin yhteyttä ja infosi asioista."

Asunnon ostaja

"Koko myyntiprojekti hoidettiin todella ammattimaisesti ja asiantuntevasti ensimmäisestä välitystarjouskäynnistä kaupantekotilaisuuteen. Kommunikointi kanssamme ja reagointi yhteydenottoihin oli nopeaa. Kauppaan liittyvä dokumentaatio oli laadittu selkeäksi. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki."

Asunnon myyjä