Seuraa

Siru Vaara

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja
YKV, LKV, LVV, KED
Puh. +358406261062

Valitse se, joka myy eniten!

Kiinteistömaailma on valtakunnallisesti vahvin ja paikallisesti paras. Anna siis minä myyn kotisi!

Laillistettuna kiinteistönvälittäjänä (LKV) vahvuuksiani ovat asiantuntemus ja hyvän välitystavan noudattaminen. Olen mielelläni avuksi kaikissa asuntoasioissa, kauttani saat myös kaupanvahvistajan palvelut. Toimin pääsääntöisesti Helsingin kantakaupungissa, mutta sopimuksen mukaan myös aina Sipoosta Espooseen saakka. Voit siis pyytää minut kotikäynnille osoitteestasi riippumatta!

Arvostan kunnianhimoa ja kouluttautumista omassa työssä. Olen suorittanut Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV) Kiinteistöalan Koulutussäätiössä. Koulutus vahvisti ennenkaikkea juridista osaamista, mutta valmisti myös tulevaisuuden muutoksiin alallamme. Olen yksi Kallion Kiinteistömaailman yrittäjäkolmikosta. Yrittäjähenkisyyden olen perinyt lapsuuden kodistani, josta uskon työmoraalini ja energiani kumpuavan. Olen suorittanut korkeakoulututkinnon Yhdysvalloissa pääaineenani viestintä.

Haluan ennenkaikkea tuottaa sinulle hyötyä, tarjota osaamistani ja kokemustani asuntokauppa-asioissa. Saat minusta tehokkaan, ripeän ja luotettavan kumppanin viemään asuntoasiasi kerralla maaliin asti.

Kiinteistömaailma Suomen suurimpana ja luotettavimpana kiinteistönvälitysyrityksenä takaa alan tehokkaimmat markkinointikanavat ja laajimman myyntiverkoston. Olen varma, että saavutat avullani parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ota yhteyttä vaikka heti!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

- Arvoasunnot, uniikit kohteet, omakotitalot, kerrostalot, rivitalot
- I provide service in English.
- Kaupanvahvistajan palvelut

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjällä oli täydellinen tasapaino asiantuntijuuden ja lämpimän ulosannin suhteen. Kiitos!"

ostaja, Suutarila

"Sirusta huomaa, että hän on todellinen pro. Voimme levollisin mielin lähteä myyntiprosessiin, koska meillä on täysi luottamus siihen, että Siru luotsaa meidät sen läpi voitokkaasti."

myyjä, Sörnäinen

"Mitään ei voisi tehdä paremmin. Siru oli aivan ihana välittäjä. Tehokas, nopea, luotettava ja ystävällinen. Hänen kanssaan asiointi oli miellyttävää, ja hän kuunteli minua paremmin kuin osasin toivoakaan."

myyjä, Vallila

"Kaikki meni nappiin. Sirusta huokuu vahva ammattimainen ote ja asiat tehtiin hyvällä itsevarmalla meiningillä. Tuli fiilis, että tämä välittäjä välittää. Vaikea tehdä asioita paremmin, loistoduunia!"

myyjä, Harju

"Uskomattoman nopeasti ja vaivattomasti kaikki sujui. Mielellämme annamme sinulle palautetta ja positiivista sellaista. Tulemme ehdottomasti suosittelemaan Sirua kaikille ystävillemme."

myyjä, Lauttasaari

"Käytännönläheiset neuvot ja apu kodin saattamiseksi esityskuntoon. Hyvä asiantunteva ja myyvä ote. Moderni lähestymistapa asuntokaupan esittelyyn."

myyjä, Kulosaari

"Siru oli todella asiantunteva ja innostunut asuntoni myyntihintatavoitteesta. Sirun tekemä myyntivideo oli aivan loistava ja hän hoiti asuntoni myynnin hienosti alusta loppuun. Saimme vielä asunnosta yli pyyntihintaisen tarjouksen. Kiitos Siru!"

myyjä, Kallio