Jussi Kaulio

yrittäjä, kaupanvahvistaja
LKV, KTM
Puh. +358405640228

Olen Jyväskylän keskustan Kiinteistömaailman yrittäjä Jussi Kaulio. Asun perheeni kanssa Jyväskylässä kauniin yliopistokampuksen kulmilla. Olemme muuttaneet usein, joten minulle on kertynyt kokemusta monenlaisista asumismuodoista. Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni olen työskennellyt pitkään pankissa sekä opetustehtävissä ammattikorkeakoulussa. Olen kiinnostunut asuntosijoittamisesta ja tunnen hyvin sen teoriaperustan.

Keskustan asuntojen lisäksi tunnen hyvin omakotitalojen markkinat Jyväskylän seudulla. Tärkeimpiä omakotitalon hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat sen kunto, tehdyt remontit ja sijainti. Suosittelen kaikille omakotitalon myyjille kuntoarvion tekemistä jo myynnin aloitusvaiheessa. Tämä helpottaa ostajan päätöksentekoa ja lyhentää myyntiaikaa.

Monille asunnoille sopii hyvän Kiinteistömaailman Tarjouskauppa. Se on tutkitusti nopein tapa myydä asunto ja saat sillä parhaan markkinahinnan kodistasi.

Kiinteistömaailmassa et ole yhden välittäjän varassa vaan saat koko myyntivoimamme käyttöösi. Kaikki välittäjämme myyvät asuntoasi asiakkailleen ja parhaassa tapauksessa asuntosi myydään yksityisesittelyssä heti myynnin alettua.

Ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni asuntoasioissa.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Erityisosaaminen

Omakotitalot, vapaa-ajan kohteet, asuntosijoittaminen