Seuraa

Erika Ylimutka

Avainasiakaspäällikkö
IDBM, KTM
Puh. +358503866694

Erika Ylimutka, myyntineuvottelija, IDBM, KTM Moikka olen Erika. Elän ja hengitän koteja. Rakastan sitä, että ne ovat niin erilaisia ja jokaisella on oma tarinansa. Etsit sitten uutta kotia, haluat luopua nykyisestäsi tai laittaa pääomasi töihin sijoitusasuntoon, niin kuulisin mielelläni juuri sinun tarinasi.

Urani asiakaskokemuksen kehittämisen ja myynnin parissa sekä tutkintoni Kauppakorkeakoulusta takaavat, että tarpeesi otetaan huomioon toimeksiannon jokaisessa vaiheessa. Kirjoitin graduni sisustussuunnitteluteknologioista ja miettisin mielelläni, voisimmeko hyödyntää niitä sinunkin kotisi osalta.

Ole rohkeasti minuun yhteydessä tai tule käymään toimistollamme. Tunnistat minut räikeistä huulipunista ja kukkakuvioisista asuistani. Luodaan yhdessä uusia tarinoita ihanista kodeista!

Feel free to contact me in English as well - I’d love to help you in all matters related to lovely homes. Также помогу вам с квартирными вопросами на Русском языке с русской душой.

#kiinteistömaailma #kiinteistömaailmahelsinki #kiinteistömaailmahelsinkiullanlinna #kiinteistömaailmaullanlinna #ullanlinnankodit #kmullanlinna #asuntokauppa #ullanlinna #punavuori #kaivopuisto #helsinki #tehtaankatu #kiinteistönvälitys #lkv #eira #eiranranta #kaartinkaupunki #piritanaukio #merikatu #katajanokka #kruununhaka #kamppi #etutöölö #weloveullanlinna #korkeavuorenkatu #neitsytpolku #huvilakatu #helsinkirealestatebroker #helsinkirealestate #realestatehelsinki #välittäminentekeehyvää #parhaatkohtaamiset

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, venäjä, ranska, ruotsi

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, uniikit kohteet, yksiöt ja kaksiot, sijoitusasunnot, peruskorjattavat ja remontoitavat asunnot