Seuraa

Hanna Nikander

Kiinteistönvälittäjä, stailaaja
LKV, KTM, sisustussuunnittelija
Puh. +358452710270

Tarvitsetko apua asuntosi parhaiden puolien esiintuomisessa? Onko asuntosi tyhjillään, tai ”hiomaton timantti”? Kaipaako asuntosi pientä remonttia ennen myymistä? Antaessasi asuntosi minulle myyntiin, saat myös sopivat stailaus,- kalustus,- ja sisustussuunnittelupalvelut parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olen stailannut ja kalustanut satoja asuntoja pääkaupunkiseudulla viimeisen kolmen vuoden aikana.

Koulutukseltani olen laillistettu kiinteistönvälittäjä, ekonomi ja sisustussuunnittelija. Olen toiminut markkinoinnin ammattilaisena ja sisustusalan yrittäjänä. Innostun talojen historiasta, kauniista ikkunoista, fiksuista pohjaratkaisuista, siitä kuinka valo kulkee tilassa. Ja siitä kun juuri oikeat ihmiset löytävät juuri heille oikean asunnon.

Asunnon myyminen on aina iso asia, ja autan mielelläni kaikissa siihen liittyvissä asioissa! Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisesta!

I am licenced realtor with profound experience in marketing and interior design both in Finland and international markets. I can assist you in all areas related to home selling and buying with top confidentiality and efficiency! I use all the modern tools in real estate business ranging from social media to staging and virtual showings. Please do not hesitate to contact me if you need help with your home or property!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Markkinointi, sisustussuunnittelu, stailaus ja kalustus -palvelut.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hanna on erittäin ammattitaitoinen, tarkka, humaani ja asiantunteva välittäjä! Kaikki hoitui paremmin kuin hyvin ja kommunikaatio oli kerrassaan ensiluokkaista! Iso iso kiitos ja kaikkea hyvää tulevaan! :)"

Ostaja - elokuu 2021

"Välittäjämme tuntee alueen markkinat todella hyvin ja tämä oli luottamusta herättävää. Välittäjä oli tehokas, ytimekäs ja ystävällinen."

ostotoimeksiantoasiakas - helmikuu 2021

"Prosessista tiedotettiin hyvin, välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä meihin ja tuki meitä ensiostajina siinä missä oli tarve. Saimme kaikki tiedot järjestelmällisesti ja kaikkiin kysymyksiin vastattiin."

ostaja - lokakuu 2021

"Asiantuntevaa myyntiä, hienot kuvat, hyvää myyntityötä. Talo meni alle viikossa kaupaksi. Olen jo suositellut Hannaa eteenpäin."

myyjä - helmikuu 2021