Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Asuntovirta Oy LKV, Itäkeskus

Kiinteistömaailma Itäkeskus

Jätä asuntosi asiantuntijoiden myytäväksi. Kiinteistömaailma on Suomen nopeimmin kasvanut kiinteistönvälitysketju. Annamme asiakkaalle valtakunnallisen ketjun tehokkaat myyntikanavat ja motivaatiomme palvella joustavasti.

"Huippuosaajat takaavat, että saat asunnostasi oikean hinta-arvion ja kaupat haluamassasi aikataulussa. Kuvien käytössä olemme edelläkävijöitä, myös internetissä ja somessa".

Yhteystiedot

Tallinnanaukio 6, 00930 Helsinki

Puh: (09) 343 6370

Avoinna

arkisin klo 10.00 - 17.00 Asuntoesittelijät ja puhelinpäivystäjän tavoitat iltaisin sekä viikonloppuisin puh. (09) 343 6370 tai (09) 8563 5020. Sähköposti: itakeskus@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 700 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma, Helsinki-Itä, Asuntovirta Oy LKV, Vuosaari