Seuraa

Hannimaria Haaramäki

osakas, kehitysjohtaja, kiinteistönvälittäjä
LKV, rakennusmestari Rkm, sisustussuunnittelija SI
Puh. +358505220254

Olen Hannimaria Haaramäki, laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV) ja myös rakentamisen (rakennusmestari), sisustamisen (sisustussuunnittelija SI) sekä markkinoinnin ammattilainen. Monipuolinen vahva osaaminen yhdistettynä yksityisyrittäjyyden kokemukseen ja näkemykseen antavat huiman hyödyn asiakkailleni Asiakkaani hyötyvät myös verkostostani, niin suunnittelun, remontoinnin, siivouksen kuin muuttopalveluidenkin suhteen.

Laadukas ja tehokas räätälöity markkinointi on käyntikorttini. Tärkeä, ellei tärkein työ asunnon markkinointiin tehdään jo suunnittelu- ja toteutusvaiheessa ennen myyntiin julkaisua. Oleellisia työkalujani ovat korkeatasoinen visuaalinen markkinointi huippuammattitilaisten videoiden ja valokuvien muodossa ja monikanavainen tehokas verkkomarkkinointi. Olen Kiinteistömaailma -ketjussa palkittu välittäjä, vuosina 2013-2018 paras myyntitulos pääkaupunkiseudulla (Hki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, n.300 välittäjää), koko Suomessa sijoilla 1-4 (n.700 välittäjää). Työnantajani Kiinteistömaailma KK-Neliöt Oy on palkinnut minut yrityksen parhaasta myyntituloksesta kaikkina työskentelyvuosinani (2013-2018). Kiinteistömaailma KK-Neliöt Oy LKV on myös monin tavoin ketjussa (yht. n.100 yritystä) palkittu: Vuoden Kasvuyritys 2013, Vuoden Ketjuyritys 2016, Vuoden paras asiakastyytyväisyys 2017.

Palkittuna oleminen ei ole itsetarkoitus, vaan positiivinen seuraus tyytyväisistä asiakkaista, joiden suosituksista olen nöyrän kiitollinen. Palvelen asuntoja ostavia ja myyviä asiakkaitani tavoitteellisesti, yksilöllisesti ja myötäeläen. Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, uniikit kohteet, peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot.