Seuraa

Kasimir Piltti

myyntineuvottelija
Puh. +358400909997

Iästäni huolimatta olen jo kokenut myynnin ammattilainen. Viimeksi olen ollut mukana kehittämässä uuden sukupolven virtuaalisia myyntityökaluja ja myynyt niitä rakennuttajille. Tätä kautta myös uudisrakentaminen on minulle tuttu kenttä. Olen asunut kaikilla kolmella pääkaupunkiseudun kunnista aina Martinlaaksosta Eiraan asti, joten tunnen erilaisten alueiden ominaisen kulttuurin ja fiiliksen. Asiakkaani ja yhteistyökumppanini arvostavat minun korkeaa lojaliteettiani, että periksiantamatonta innokkuuttani viedä projektini loppuun. Tämä energia ja tahtotila on peräisin urheilutaustastani kilpapurjehduksen ja lumilautailun parissa. Soita minulle kun haluat ammattilaisen, joka ajaa sinun etua! Olit sitten myymässä tai ostamassa huolehdin, että kaikki hoidetaan hyvän välitystavan ja lain mukaan sinulle parhaaseen lopputulokseen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kasimirin vahvuuksiin kuuluu aktiivisuus, kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarvetta. Oli todella miellyttävä tehdä kauppoja hänen kauttaan, tunsin että minua palveltiin ja etuani ajateltiin. Huippuduunia & pidä sama ote, niin pärjäät aina."

Ostaja

"Koko ajan oli luottamusta herättävä ilmapiiri, mikä helpotti kaupantekoa."

Ostaja

"Meidän taival yhdessä alkoi vähän kehnosti, kun ekalla tapaamisella hän oli myöhässä niin paljon, ettei aikaa meinannut jäädä asunnon katsomiseen. Saatiin kuitenkin järkättyä uusi aika vielä samalle illalle! Kasimir oli muutenkin tosi ystävällinen, avulias ja innokas; oli valmis tekemään mitä vain, jotta saisin haluamani (ja sopimani) asiat hoidettua!"

Ostaja

"Hyviä ideoita myyntiin ja luotettavaa palvelua."

Myyjä