Seuraa

Jesse Nylund

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV, RAKI
Puh. +358505564130

Haluatko luotettavan ja tehokkaan kumppanin asuntoasioiden sujuvaan hoitamiseen?

Jessen kautta saatte kotinne myyntiin korkeatasoista asiantuntemusta sekä aktiivista ja laadukasta asiakaspalvelua itselle, kuin myös kotinne ostajalle. Laadukkaasta palvelusta kertoo korkea asiakastyytyväisyys, joka Jessellä on 4,9 / 5,0. Jessen asiakkaat koostuvat pääasiassa hänen laajasta omasta verkostostaan, joka kasvaa vuosi vuodelta ja kauppa kaupalta. Tuloksellisesti Jesse on palkittu mm. Kiinteistömaailman huippumyyjänä sekä eniten kauppoja tehneenä välittäjänä.

Jesse on yrittäjänä Kiinteistömaailma -ketjun menestyneimmistä yrityksistä, Amuletti Asunnoissa. Amuletti Asunnot työllistää yli 40 välitysalan huippuammattilaista ja yritys on saanut tunnustusta laadukkaasta välitystyöstään voittaen valtakunnallisen Vuoden 2021 Franchise yritys-palkinnon sekä viimeisenä 3 vuonna peräkkäin yritys on valittu vuoden yritykseksi Kiinteistömaailma -ketjussa.

Vapaalta Jessen saattaa tavoittaa Inarijärvellä sijaitsevalta vapaa-ajan asunnoltaan kalastamasta tai urheiluharrastusten ääreltä.

Tervetuloa palveltavaksi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, vaativat kiinteistöt ja arvokohteet, uudiskohteet ja siirtosopimukset, kuolinpesät Espoossa ja Helsingissä. Lisäksi myös Pohjois-Suomen kiinteistökehitys hankkeet ja Lapin loma-asunnot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Jesse Nylund omaa erinomaisen tilannetajun sekä terävät neuvottelutaidot. Asettaa tavoitteet korkealla ja tähtää lopuksi niiden ylittämiseen. Mukava ja rento tyyli sekä loistava tavoitettavuus tekee asioinnista sujuvaa."

Asunnon myyjä

"Kokonaisvaltaisesti olen erittäin tyytyväinen Jesseltä saamaan palveluun ja myynnin tilanteesta saamaani informaatioon. Välittäjä kohtaa ihmiset aidosti, ylimääräistä ”hössötystä” ei tullut esille, sovituista asioista pidettiin kiinni ja kaupat tehtiin onnistuneesti."

Myyjä