Seuraa

Eero Heino

myyntipäällikkö
LKV, LVV, KED
Puh. +358505151801

Onko asunnon osto tai myynti ajankohtaista? Olen tehnyt välittäjänä satoja onnistuneita kauppoja vuodesta 2001 alkaen. Vankka ammattitaito, sinnikkyys, sekä hyvä aluetuntemus takaavat huolettoman ja turvallisen lopputuloksen asuntokaupoissa olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoa. Olen myös suorittanut kiinteistönvälitysalan LKV, LVV sekä KED -tutkinnot. Ota yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Lauttasaari, kanta-helsinki, etelä-helsinki

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Eero Heino oli aktiivinen ja otti erittäin hyvin huomioon kaikki toiveemme, lisätietopyynnöt ja teki itse oma-aloitteisia ehdotuksia etenemisestä. Olemme erittäin tyytyväisiä uuden kodin omistajia, kiitos Eeron!"

Ostaja

"Everything was really smooth and we just followed the agent's lead. It was really reliable and easy from our perspective. We recommended the agent to a few friends and neighbors."

Myyjä

"Eeroa tulen suosittelemaan kaikille tuttavilleni kun tarvetta asuntoasioissa. Erittäin ammattimainen kuva ja asuntomme ostajakin antoi hyvää palautetta varsinkin kun he ovat ensiasunnon ostajia ja uskon että kun heidän asuntovaihto on käsillä niin Eero on välittäjä. Parasta asiantuntemusta ja myyntitaitoa on kun ostaja tuntee olonsa varmaksi ja tyytyväiseksi."

Ostaja