Seuraa

Joni Mansikka

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja
LKV, LVV, KiAT
Puh. +358400774082

Palvelen asiakkaitani yli 14 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Minulta saat täyden palvelupaketin asunnon myynnistä uuden ostoon. Kutsu minut Kotikäynnille, niin saat rehellisen näkemyksen asuntosi tämän hetkisestä arvosta sekä suunnitelman koko kodinvaihtoprosessin läpiviemiseksi.

Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeä asia ja onkin hienoa huomata, että vanhat asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja uudelleen sekä suosittelevat minua ystävilleen.

Huoneistojen ja kiinteistöjen myyntityön ohessa toimin myös myyntijohtajana ja kaupanvahvistajana sekä vastaan uudistuotannosta ja rakentajayhteistyöstä. Lisäksi laadin kirjallisia arvioita perukirjoja, pankkeja ja vakuutusyhtiöitä varten. Erittäin suurella intohimolla suhtaudun kiinteistöjen, maa-alueiden sekä loma-asuntojen myymiseen. Pidän haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Erilaiset sijoittaja-asiakkaat ovat lähellä sydäntäni. Käänny minun puoleeni, mikäli olet sijoittanut tai sijoittamassa asuntoihin tai kiinteistöihin, haen sinulle parhaan tuoton sijoittamallesi pääomalle.

Ennen kaikkea olen helposti lähestyttävä ja välitän koteja ihmiseltä ihmiselle. Ota rohkeasti yhteyttä! Soita, tekstaa, WhatsAppia tai @mailia. :)

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Sijoitusasunnot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Omakotitalot