Seuraa

Kati Reiju

myymäläpäällikkö
LKV, LVV, BBA, merkon.
Puh. +358505984525

Tervetuloa Oikotien välittäjä sivuille! Olen Kati Reiju, kokenut kiinteistövälitysalan ammattilainen ja ylpeä Kirkkonummen Kiinteistömaailman myymäläpäällikkö, joka toimii intohimolla kiinteistönvälittäjiemme tukena. Liki kymmenen vuoden kokemuksellani kiinteistönvälitysalalta ja suorittamallani laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnolla (LKV, LVV) olen sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista palvelua sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavuttavat asumiseen liittyvät tavoitteensa. Olen myös merkonomi sekä tradenomi (BBA), jotka vahvistavat liiketoimintaosaamistani ja tukevat asiantuntemustani alalla.

Vaikka tällä hetkellä suurimmalla vastuullani ovat myymälän sisäiset toiminnot sekä markkinointi, sydämeni sykkii vahvasti kiinteistönvälitykselle ja silloin tällöin eksyn sillekin polulle. Olen omistautunut varmistamaan, että meidän tiimimme on täysin valmistautunut ja varustettu tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Koska olen paikallisena vahvasti juurtunut tähän Kirkkonummelaiseen yhteisöön, tunnen alueen kuin omat taskuni. Vinkkaan parhaat lenkkipolut ja olen muun muassa perillä alueen harrastusmahdollisuuksista, voit jopa löytää minut usein jalkapallokentän laidalta tai kuntoportailta. Paikallinen tietämys auttaa meitä kohdentamaan asiakkaidemme tarpeet syvemmin ja löytämään heille kodin, joka vastaa heidän toiveitaan.

Oletpa sitten kiinnostunut ostamaan, myymään tai vuokraamaan asuntoa, Kirkkonummen tiimimme on sitoutunut tarjoamaan sinulle laadukasta palvelua ja asiantuntevaa opastusta. Tule mukaan ja koe Kiinteistömaailma, jossa paikallinen asiantuntemus yhdistyy vahvaan tiimityöhön.

Ystävällisin terveisin, Kati Reiju | Kiinteistömaailma Kirkkonummi | Myymäläpäällikkö kati.reiju@km.fi & p. 050 598 4525

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, asunto-osakeyhtiöt, omakotitalot, sosiaalinen media, markkinointi ja perheasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjän iloisuus ja meidän tarpeiden huomioon ottaminen sekä hyvä palvelu. Kaikki toimi hyvin!"

Asunnon ostaja

"Asiantunteva ja miellyttävä palvelu. Sain paljon asuntokauppaan ja sijoitusasuntoihin liittyvää tietoa ja opastusta."

Asunnon ostaja

"Kati oli hyvin ammattitaitoinen. Otti selvää asioista joita kysyimme. Asuntoesittelyssä hän antoi meille omaa rauhaa katsella asuntoa sekä esitti myös omia mielipiteitään mitä asunnossa kannattaisi remotoida tai tarkastaa. Hän oli erittäin asiantunteva sekä otti meidät huomioon "ihmisinä" eikä pelkästään mahdollisina asiakkaina. Iso kiitos Katille vielä koko perheeltä."

Asunnon ostaja