Seuraa

Juuso Suoniemi

kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
Puh. +358458564002

Juuso löytää helposti asiakkaan kanssa yhteisen sävelen ja onkin siksi erittäin helposti lähestyttävä ja luonteva tyyppi hoitamaan kaupankäyntiä. Juusolle työn tärkeimpiä arvoja ovat luotettavuus, läpinäkyvyys, henkilökohtaisuus ja ripeys, tietenkään hyvää tulosta unohtamatta. Jokainen asiakas saa arvostuksen ja huippupalvelun. Paras kiitos omasta työstä ovatkin tyytyväiset ja onnelliset asiakkaat, joita Juusolle on kertynyt runsas joukko työskenneltyään myynnin parissa jo vuosien ajan.

Oletpa ostamassa ensimmäistä kotiasi tai vaihtamassa nykyisestä suurempaan tai pienempään, Juuso palvelee sinua tehokkaasti. Kun kyse on sinun kodistasi, niin soita Juusolle vaikka heti - keskustellaan sinulle tärkesitä asioista!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, huoneistot, kuolinpesät ja arvoasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Juuso on luonteva, asiantunteva ja helposti lähetyttävä välittäjä, joka kuuntelee myös asiakasta. Saimme erittäin hyvän vaikutuksen. Tämän vuoksi päädyimmekin tekemään välityssopimuksen hänen kanssaan."

Asunnon myyjä

"Myynti-ilmoitus oli kokonaisuudessaan hyvä, siitä kiitos välittäjämme lisäksi myös stailistille ja kuvaajalle! Välittäjä hoiti yhteydenpidon ostajiin ammattimaisesti, hyvin ja ylitti selvästi omat vastuunsa. Ilman Juusoa emme olisi saanut asuntoamme myytyä! Iso kiitos!"

Asunnon myyjä

"Ensiasunnon ostajana minulla oli paljon kysymyksiä ja olin epävarma monesta asiasta. En kuitenkaan ikinä kokenut, että huoliani väheksyttäisiin, vaan jokaiseen kysymykseen vastattiin asiallisesti ja tarvittaessa etsittiin vastaus. Kommunikointi oli asiallista, mutta sopivan ihmisläheistä ja rentoa!"

Asunnon ostaja

"Kaikki sujui kuitenkin erittäin hyvin ja asiantuntevasti. Voisin käyttää samaa välittäjää uudestaan. Mukava ihminen."

Asunnon ostaja

"Juuso, voi että! Olet ihan huippu! En kadu hetkeäkään sitä, että valitsin sinut. Asiakaspalvelutaitosi ovat huippuluokkaa. Olet aina tavoitettavissa, pidät lupauksesi, olet tarkka ja skarppi, sopivan innokas, osaava, perusteellinen ja kanssasi on ollut mukavaa tehdä yhteistyötä. Asuntoni myymisenkin jälkeen jaksat auttaa ja tukea minua uuden kodin etsinnässä. Arvostan sitä, että voin aina kysyä sinulta rehellisen mielipiteesi. 10 pistettä!! Yleisesti Kiinteistömaailmasta: välityspalkkion hinnoittelu oli selkeä josta iso plussa. Tykkäsin kun sähköpostiini tuli kerran viikossa tilannepäivitys."

Asunnon myyjä