Seuraa

Sari Aaltonen

kiinteistönvälittäjä
LKV, LVV
Puh. +358400600323

Sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös asuntokaupassa. Myyntiprosessin huolellinen valmistelu ja suunnittelu luo pohjan onnistuneelle kaupalle. Tavoitteeni on luoda asuntokaupasta luotettavan kokemuksen kaikille osapuolille. Vuosien kokemus asuntokaupoista eri rooleissa, niin pankissa kuin kiinteistönvälittäjänäkin sekä LKV- ja LVV- tutkinnot antavat hyvän pohjan luoda luottamuksellinen ja ammattitaitoinen suhde niin myyjään kuin ostajaankin.

Vuoden 2021 aikana välitin 57 kohdetta, joista suurin osa sijaitsi kantakaupungissa (Etu-Töölö, Punavuori, Ullanlinna, Katajanokka ja Kruununhaka). Kymmenen arvoasuntoa löysi uuden omistaja kauttani, joten kantakaupungin arvoasunnot ovat minulle tuttuja. Vuonna 2021 olin Kiinteistömaailman n.600 välittäjän joukosta tuotoissa mitattuna sijalla 11. Olen jalat maassa seisova optimisti - kerron rehellisesti asunnon myyntiin vaikuttavat asiat mutta nautin haasteista ja tavoitteena onkin löytää paras lopputulos niin myyjän kuin ostajankin kannalta!Oletko myymässä tai ostamassa? Ota yhteyttä niin tehdään unelmistasi totta!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Kantakaupungin asunnot yksiöistä perheasuntoihin. Arvoasunnot, uudiskohteet, sijoitusasunnot, omakotitalot ja kesäpaikat.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Sari Aaltonen on yksi miellyttävimmistä välittäjistä, johon olen törmännyt. On asiantunteva, pitää erittäin hyvin infottuna, palaa nopeasti soittopyyntöihin, myy hyvin, mutta ei tuputa. Myös hänen persoonansa on miellyttävä."

Etu-Töölö, Ostaja

"Sari oli huippu välittäjä. Asiat toimivat, Sarin kanssa oli miellyttävä tehdä yhteistyötä. Koko myyntiprosessista jäi miellyttävä olo ja uskon Sarin työn tuoneen lisäarvoa ja nopeuttaneen myyntiprosessia."

Asunnon myyjä, Helsinki

"Hyvä asenne ja asiantuntemus! Asiat hoituivat sovitulla tavalla ja joustavasti."

Asunnon myyjä, Helsinki

"Tiedottaminen sekä välittäjältä että sähköpostitse myynnin etenemisestä kiitettävää. Asuntomme kuvat ja tiedot todella ammattitaidolla tehty."

Asunnon myyjä, Helsinki

"Olin erittäin tyytyväinen Sariin, joka hoiti esittelyyn, tarjouksen tekoon sekä itse kauppaan liittyvät asiat moitteettomasti. Vaikka olinkin ostajan asemassa ja välittäjä pitkäaikaisessa suhteessa myyjään, niin minulle tuli tunne, että välittäjä tuki myös minua ja ajatteli myyjän rinnalla myös minun etua. Sarin kanssa asuntokauppa tuntui turvalliselta."

Asunnon ostaja, Helsinki

"Lämmin kiitos Sari Aaltoselle ammattitaitoisesta työstä ja mahtavasta yhteistyöstä. Kaikki toimi, olin ajantasalla ihan koko ajan!"

Asunnon myyjä, Helsinki

"“Kaikki meni hyvin. Sari oli tiukkana, koska olisimme halunneet pudottaa jo hintaa, mutta saatiin 4000 eur yli tavoitehinnan!“"

Asunnon myyjä, Vantaa