Seuraa

Antti Haataja

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä
LKV, MuM
Puh. +358505560660

Olen aktiivinen, tuloksellinen ja asiantunteva kiinteistönvälittäjä. Ahkeruus, rehellisyys ja ensiluokkainen asiakaspalvelu ovat työni peruspilareita. Pääasialliset toimialueeni ovat Espoo ja Helsinki. Markkinatuntemukseni on vahvaa myös Kauniaisissa.

Toimin yrittäjänä Tapiolan, Munkkiniemen, Etelä-Haagan, Herttoniemen ja Viikin Kiinteistömaailma-yksiköissä. Lienee sanomattakin selvää, että yrityksemme osaomistajana asiakkaiden tyytyväisyys palveluumme ja työmme tuloksiin on tärkein tavoitteeni. Lupaan tehdä yhdessä henkilökuntamme kanssa kaikkeni tämän päämäärän eteen. Ilokseni saan kertoa, että yrityksemme palkittiin sekä vuonna 2020 että vuonna 2021 Kiinteistömaailman parhaana ketjuyrityksenä. Tunnustus perustuu vuoden aikana tehtyjen asuntokauppojen lukumäärän lisäksi vahvasti myös asiakastyytyväisyyteen.

Vuonna 2021 löimme kaikki aiemmat myyntiennätyksemme; viisi yksikköämme teki kokonaisuudessaan huikeat 726 kauppaa. Myös saamamme asiakaspalautteen keskiarvo pysyi korkealla sen oltua 4,81/5,00. Lämpimästi tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon!

Ennen yrittäjäksi siirtymistäni ehdin saavuttaa useita Kiinteistömaailman valtakunnallisia huippumyyjäpalkintoja ja kunniamainintoja. Muun muassa vuosina 2019 ja 2020 olin myyntituotoissa mitattuna koko Kiinteistömaailma-ketjun menestynein välittäjä Suomessa. Kuten yritystasolla myös henkilökohtaisesti mitattuna vuosi 2021 oli myynnillisesti oman urani paras; tein tasan 100 asuntokauppaa asiakastyytyväisyydellä 4,87/5,00.

Kiitos, että haluat tutustua välittäjäprofiiliini. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille pääset keskustelemaan asuntosi ajankohtaisesta markkinatilanteesta sekä saat taatusti kilpailukykyisen palvelutarjouksen myyntisuunnitelmiesi toteuttamiseksi.

Välittävin terveisin, -Antti Haataja

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Erityisosaaminen

Kerrostalohuoneistot, rivi-, pari- ja erillistalot, omakotitalot/kiinteistöt, tontit, kuolinpesät, remontoitavat kohteet, arvoasunnot, uudiskohteet ja siirtosopimukset.