Seuraa

Sari Latvanen

kiinteistönvälittäjä
LKV
Puh. +358503313728

Kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2000 alkaen

Pääsääntöisesti työskentelen Espoon alueella; Espoon Länsiväylän ympäristö on tuttua sen molemmin puolin, koska olen asunut siellä ns. rannikolla ja luonnollisesti Laaksolahden ympäristö ns. pohjois-Espoon alueet, koska asun tällä hetkellä Laaksolahdessa. Niittykummun myymälämme on hyvä tukipiste Länsiväylän kohteisiin ja Laaksolahden /Lähderanta myymälämme on Espoossa ns. kotikenttä myymälä kun asuntoja myydään pohjois-Espoon alueella. Kiinteistömaailma on hyvä valinta, koska meillä on myymälät ja välittäjät siinä sinun kotisi lähellä, on suuri etu, että me osaamme myös myydä asuinalue asiakkaille. Kiinteistökauppa ja tonttikauppa on minulle lähellä sydäntä.

Tavoitehinta on tärkeä saavuttaa, unohtamatta hyvää palvelukokemusta ja tyytyväistä asiakasta sekä ostajan että myyjän puolella. Vaikeatkin asiat on tehty ratkaistaviksi,, eli monesti asunnoissa on vikoja, mutta ne ei ole este myynnille kun ne tunnistetaan. Kiinteistövälittäjältä vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja jaksan ns. vääntää ja kääntää asioita ostajien kanssa, jotka tekevät isoja päätöksiä ostaessaan kodin itselleen. Itse mainostan itseäni, että minulla ns. "lehmän hermot", minua ei saa kovin helposti hermostumaan eli pokka pitää.

Avoimuus, asioihin perehtyminen, kärsivällisyys ja huumoria unohtamatta ovat arvot joilla työskentelen.

"vaihtamalla paranee, sanoi mummo kun mankelin vaihtoi" niin myös monesti kotikin, joten soita minulle kun haluat mukavan ja työstänsä pitävän kiinteistönvälittäjän.'

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Tontit, Kuolinpesät, Omakotitalot, Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Tarjouskauppa