Kasslin LKV

Kasslin LKV

Kasslin LKV

KASSLIN LKV

Avaimet hyvin tehtyyn asuntokauppaan.

Välitämme kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä. Seuraamme markkinoita ja olemme ajan hermoilla hinnoittelussa. Ymmärrämme myös sijoitus-, rahoitus- ja varallisuusasiat. Saat palvelukseesi kokeneet kiinteistökonkarit.

Ryhdymme heti töihin saadaksemme tarjouksia. Tuomme esiin asuntosi parhaat puolet. Kommunikoimme sinulle ja ostajaehdokkaille suoraan mutta sydämellä. Tavoite ei karkaa meiltä. Palvelemme hellittämättä ja henkilökohtaisesti, koska jokaisella kodilla on oma tarinansa.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Apollonkatu 23 B 40, 00100 Helsinki Puh: 0405950090
Yrityksen sivut

KASSLIN LKV

Avaimet hyvin tehtyyn asuntokauppaan. Välitämme kaikkia asunto- ja kiinteistötyyppejä. Seuraamme markkinoita ja olemme ajan hermoilla hinnoittelussa. Ymmärrämme myös sijoitus-, rahoitus- ja varallisuusasiat. Saat palvelukseesi kokeneet kiinteistökonkarit. Ryhdymme heti töihin saadaksemme tarjouksia. Tuomme esiin asuntosi parhaat puolet. Kommunikoimme sinulle ja ostajaehdokkaille suoraan mutta sydämellä. Tavoite ei karkaa meiltä. Palvelemme hellittämättä ja henkilökohtaisesti, koska jokaisella kodilla on oma tarinansa.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen