Seuraa

Teemu Oukari

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas
Puh. 0405486681

Olen ammattitaitoinen ja kokenut kiinteistönvälittäjä ja toimin pääkaupunkiseudun alueella. Olen ollut alalla yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä, mm. yrittäjänä, toimistonvetäjänä, myyntijohtajana sekä vastaavana hoitajana. Olen myös kouluttanut satoja välittäjiä. Tarjoan kokonaisvaltaista välityspavelua, saat kauttani enemmän vastinetta välityspalkkiollesi. Palveluihini kuuluvat mm. ammattivalokuvaus ja -videokuvaus, stailauspalvelut sekä kattava ja kohdennettu digitaalinen markkinointi.

Olen kiinteistönvälityksen digitaalisen markkinonnin edelläkävijä Suomessa ja panostan erityisesti myyntikohteiden hyvään valmisteluun, digitaaliseen markkinointiin ja tehokkaaseen myyntiprosessiin. Tukenani on kokonainen tiimi, johon kuuluu monen alan ammattilaisia. Ota yhteyttä, niin kerron lisää miten toteutamme Sinun kodinvaihtosi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakeyhtiöt, tontit, tonttien lohkominen, hallinnanjakosopimukset, kuolinpesät, digitaalinen markkinointi, pääkaupunkiseutu

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui jouhevasti, selkeästi ja hyvällä aikataululla. Teemu oli osaava ja pystyin täysin luottamaan hänen ammattitaitoonsa. Erittäin stressitön kokemus näin myyjän näkökulmasta!"

Myyjä, Espoo

"Teemun toiminta oli vakuuttavaa ja ammattitaitoista ja hänen kanssaan oli kiva asioida. Huippu team, vahva suositus."

Omakotitalon myyjä, Espoo

"Teemu Oukari on loistava osaaja, ystävällinen, luotettava ja selkeä. Oukarin tapa pitää yhteyttä oli erinomainen. Hän osaa mukautua erilaisten ihmisten kanssa toimiessaan, löytää sopivan näkökulman ja vie toimeksiannon maaliin. Teemu Oukarilla on tyylitajua, asiantuntemusta ja laajaa osaamista. Loistava ja paras kohtaamamme kiinteistönvälittäjä. Suosittelemme lämpimästi."

Omakotitalon myynti, Espoo

"Teemu is trustworthy and very friendly. He keeps his word and is helpful. I highly recommend Teemu."

Seller, Sipoo

"Teemu on kohtelias ja kuunteleva. Tapaamisissa hänellä on aikaa, koskaan ei tullut kiireen tuntua. Hän auttoi pienissäkin asioissa. Sujuvin asunnonvaihtoni."

Asiakas, Espoo

"Luotettava, osaava ja ystävällinen välittäjä joka omaa erinomaisen tunneälyn. Voimme lämpimästi suositella! Hän löytää heti asunnon parhaat puolet ja osaa markkinoida niitä houkuttelevasti. Loistavaa ammattitaitoa!"

Myyjä, Helsinki

"Täydellisen nopeaa, ystävällistä sekä ammattitaitoista palvelua. Kysymyksiin vastattiin heti ja jos vastausta ei heti tiennyt, siitä otettiin selvää ja palattiin välittömästi. Kymmenen pisteen suoritus, voin lämpimästi suositella!"

Jukka

"Teemu is professional and friendly. The process was smooth."

Anmar

"Teemu hoiti asuntomme myynnin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti koronatilanteesta huolimatta. Ostaja löytyi nopeasti ja koko prosessi oli erittäin sujuva. Suosittelut!"

Myyjä, Espoo

"We were very happy with Teemu's approach of salesmanship. Not upsaling, but being clear and approachable for all queries. Especially, translating us to Finnish all improtant details. We recommend Teemu strongly."

Customer

"Saimme alustavan hinta-arvion nopeasti. Itse myyntitapahtuma käynnistyi tehokkaasti. Erinomainen esite, esittely ja kuva-aineisto. Myynti johti nopeasti kauppaan. Myyntihinta vastasi hyvin alustavaa arviota. Kauppasopimus on täsmällinen. Kiinteistövälittäjän ystävällisyys ja asiantuntemus olivat varmasi keskeisiä tekijöitä kaupan onnistumiseen."

Myyjä, Westend

"Mahtavaa työtä, asennetta ja ammattitaitoa. Taitava neuvottelija ja periksiantamaton. Suosittelen!"

Asunnonmyyjä, Soukanniemi

Esittelyvideo