Seuraa

Janne Soininen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, Kaupanvahvistaja, Partner
Puh. 0408474900

Jokainen asunto on yksilö, joten sen tulee saada arvoisensa kohtelun. Myyntikartoituksen yhteydessä annan suuntaviivoja sille, kuinka ko. asunto tai talo saadaan parhaiten myytyä. Myyntikartoitus on veloitukseton. Kerrostalotonteista ja saneerattavista kohteista minulla on ostotoimeksianto, joten parhaassa tapauksessa ostaja maksaa välityspalkkion. Haluatpa myydä yksiön, kaksion, tai isomman huoneiston, paritalon, omakotitalon, kokonaisen kerrostalon, okt tontin, kerrostalotontin tms. Autan mielelläni sen myymisessä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus välitysalalta ja yli 25 vuotta myyntialalta. Service also in English.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Helposti lähestyttävä ja lämmin persoona. Tuntui kotoisalta välittäjältä ajatellen sekä myyjän, että ostajan näkökulmaa. Asioiden hoitaminen oli sujuvaa, ammattitaitoista ja vaivatonta."

Myyjä, Puotila

"Mikä haluat luotettavan, hyvän ja miellyttävän välittäjän silloin Janne on varma valinta. Janne tekee älyttömän hyvän pohjatyön myytäessä sinun kohdettasi, jolloin kohteesi menee helpommin, sekä nopeammin kaupaksi. Pohjatyöstä on myös hyötyä kysymyksisssä sekä ostajan, että myyjän puolesta välittäessä kohdetta tai riitatilanteessa. Lyhyesti voi sanoa, että harvoin löytyy täyden kympin välittäjää, jota Janne edustaa!"

Jarno K.

"Janne otti huomioon toiveeni ja selvitti minulle selkeästi kaupanteon eri näkökohtia tuoden esiin myös oikeudelliset seikat. Tämä herätti luottamusta. Kuvat kesäpaikastani ja tontistani olivat ilahduttavan laadukkaat. Turhaan jännitin myyntiä etukäteen, sillä Janne teki siitä minulle vaivattoman tapahtuman hoitaen kaiken puolestani tehokkaasti. Voin lämpimästi suositella häntä, sain rakkaalle kesäpaikalleni juuri sopivat ostajat."

Kaisa K.

"Välittäjä on loistava. Ystävällinen ja auttavainen. Vahva suositus."

Olli

"Erittäin asiantuntevaa ja tarkkaa työtä. Kaupat sujuivat nopeasti ja helposti. Suosittelen lämpimästi!"

Asunnonmyyjä, Espoo

"Osaavasti, asiallisesti, sitkeästi ja ystävällisesti toimittu vaikeassa myyntitilanteessa, kiitos! Voin ehdottomasti suositella!"

Tiina H.

"Hienosti ja nopeasti hoidettu kauppa. Sai asunnon kaikki hyvät puolet hyvin esille ja ensivaikutelman näyttämään mielenkiintoiselta. Ammattitaito näkyi kaikissa osa-alueissa. Suosittelen ehdottomasti. Hyvä Janne."

Asunnonmyyjä, Puotinharju

"Jälleen kerran Janne hoiti asuntokaupat maaliin heti ensinäytöltä. Tarkkaa ammattitaitoista työskentelyä asiakkaan puolesta. Iso kiitos luottovälittäjälle! (kunnes taas kohdataan)"

Tarja E.

"Palvelu oli nopeaa, asiallista ja ystävällistä. Tiedottaminen oli ajantasaista ja näin osasin varautua aina uuteen tilanteeseen. Sain jopa vähän muuttoapuakin vaikka ei työhön kuulunutkaan."

Ostaja ja myyjä/ Espoo ja Vantaa

"Jannen kanssa oli hienoa tehda kauppaa. Asiallinen, ystavallinen ja ennen kaikkea alan ammattilainen “business Partner”."

Jukka P.

"Käytettyämme Jannen palveluksia vuosien varrella liki kymmenen kertaa mukaanlukien perheenjäsenten ja jonkun ystävänkin toimeksiannot olemme aina päätyneet samaan lopputulemaan. Jannen monipuolinen ammattitaito ja kokemus ovet täysin ylivertaisia meidän aikaisempiin kokemuksiin muiden välittäjien kanssa. Asuntokauppa on sen verran omistajallekin jännittävä tilanne, että haluamme ehdottomasti aina luottaa Jannen odotukset ylittävään palveluun. Uskallamme hyvällä omallatunnolla suositella niitä myös muille."

Seppo

"Nopea yhteydenpito miellytti. Joustavan tuntuinen palvelu."

Eräs rouva Vantaalta

"Kaikki meni taas erinomaisesti."

Sirkku

"Yritystänne vuosien varrella paljon käyttäneenä uskallamme jälleen sanoa, että välittäjämme (Janne) on omaa luokkaansa, aivan erinomainen. Joka kerta hän onnistuu ylittämään odotuksemme, vaikka paljon jo tiedämme odottaa."

Seppo T.

"Excellent Agent!"

Pawel K.

"Kiitos, asiat etenivät joustavan sutjakkaasti ja Jannen kanssa oli mukava asioida."

Kesäasuntoilija

"Ennen asunnon myyntiin laittamista lueskelin vähän muiden kokemuksia firmasta ja pyysin lopulta kotikäynnille muiden välitysliike käyntien jälkeen Jannen. Tuli tunne että jos hän ei asuntoa myy niin ei myy kukaan muukaan. Ensimmäinen näyttö johti tarjoukseen ja lopulta kauppaan. Suosittelen lämpimästi ja käytän häntä jatkossakin."

Antti

"Suomen paras välittäjä."

Maajussi

"Jo ensimmäisellä tapaamiskerralla meille jäi sellainen tunne, että tästä hyvää seuraa. Jannen rauhallisuus, asiantunteva osaaminen, asioista selvää ottaminen teki vaikutuksen, joten voin lämpimästi suositella häntä asunnonmyyjäksi. Erittäin mukava ja miellyttävä ihminen."

Asunnonmyyjä, Lintuvaara