Seuraa

Ulla Becker

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED, Partner
Puh. 0505858678

Haluatko parasta?

Tarjoan tehokasta, yksilöllistä ja ammattitaitoista välityspalvelua vuosien kokemuksella. Jokainen asiakas ja jokainen kohde on minulle erilainen ja aina yhtä innostava. Paneudun työhöni antaumuksella kelloon katsomatta ja siirryn ydinkeskustan yksiöstä ratsutilalle yhtä sujuvasti kuin korkokengistä moottoripyörä- tai ratsastussaappaisiin.

Kauppoja on tehty satulassakin!

Mukavinta on, kun lämmin asiakassuhde ei pääty kaupantekoon, vaan kuulumisia vaihdetaan myöhemminkin.

Paras kiitos on aikaisemman asiakkaan uusi yhteydenotto tai hänen suosituksestaan tullut uusi asiakas.

Soita minulle jo tänään, laitetaan asuntoasiasi kuntoon.

Hyvä työ ja erinomainen tulos palkittu 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ja 2021!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Toimin aktiivisesti myös pääkaupunkiseudun lähikunnissa, Kirkkonummella, Siuntiossa, Inkoossa ja Porvoossa. Minulla on erittäin vahva erityisosaaminen hevostilojen myynnistä sekä kattava kontaktiverkosto alan ihmisiin pitkän hevosharrastustaustani ansiosta.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ulla välitti meille nykyisen asunnon kiinteistöineen erittäin ammattimaisesti auttaen meitä taloudellisesti merkittävässä päätöksenteossa. Positiivisen asiakaskokemuksen ja välillemme muodostuneen luottamuksen perusteella annoimme Ullalle silloisen asuntomme välitettäväksi. Ulla yllätti meidät perusteellisesti välittämällä asuntomme alle viikossa. Ullan kattavan verkoston ja maineen avulla saimme vanhan asuntomme myytyä ennätysajassa oikeaan markkinahintaan vaivattomasti. Vahva suositus Ullalle ja kaksinkertaiset Suurkiitokset sujuvista kaupoista ja asioiden hoitamisesta."

Rivitalo Lippajärvellä

"Olen todella tyytyväinen tähän välittäjään. Suosittelen."

JH

"Kiitos hyvin hoidetusta esittelystä, asioiden hoitamisesta kauppaan liittyen ja itse allekirjoitustilaisuudesta."

Tyytyväinen ostaja

"Ulla oli rehellinen, nopea, ammattilainen. Kiitos kaikesta."

Svetlana

"Ulla on ystävällinen ja ammattitaitoinen, luotettava, innostuneesti hoitaa työtään.Hän tiedottaa kaikista myyntiin liittyvistä asioista nopeasti ja ottaa välittömästi yhteyttä myyjään jos häneen on yritetty saada yhteyttä. Hänen kanssaan on mukavaa ja helppoa keskustella kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Hän on välitön ja lämmin ihminen, suosittelen ehdottomasti Ullaa jos tarvitset asunnonvälittäjää."

Asunnonmyyjä Viherlaaksonranta

"Hienoa, nopeata ja ammattitaitoista välittämistä."

Kalle

"Asiointi oli selkeää, ammattimaista ja ystävällistä."

S. A.

"Täydellinen välittäjä, joka huolehtii myös ihmisistä."

Hyvinkää

"Loistavaa ammattitaitoa!"

M. H.

"Välittäjä oli erittäin mukava ja osaava asiantuntija. Kaupat sujuivat ongelmitta ja jäi kaikin puolin hyvä mieli!"

Damian

"Viiden tähden palvelua aina. Jatka samaan malliin! :)"

A. R.

"Hoitivat myynnin todella nopeasti ja perehtyivät ongelmakohtiin perinpohjaisesti. 5/5!"

Maria

"Ullan pätevyys ja rohkaiseva asenne, asioiden selittäminen selkeästi, sekä hänen rauhoittava olemuksensa olivat tällaiselle kokemattomalle hermokimpulle ensiarvoisen tärkeitä. Lämpimät kiitokset nopeista ja helpoista kaupoista, annan täyden 10:n ja voin suositella kaikille."

Ellu

"Olemme olleet kaksilla kaupoilla Ullan kanssa. Hinta-arviot ja myyntiaikataulut pitivät hyvin paikkansa. Palvelu oli tehokasta ja meidät pidettiin hyvin ajan tasalla."

Juha ja Hilppa

"Ostimme Ullan kautta meidän ensimmäisen omakotitalon. Ulla oli hyvin ammattitaitoinen ja osasi kertoa kohteesta erittäin kattavasti. Vastasi nopeasti kyselyihin ja piti jatkuvasti meitä ajan tasalla prosessin edetessä. Iso kiitos!"

Asunnon ostaja, Espoo

"Ullan asiantuntemuksen avulla kiinteistökauppa hoitui Espoossa hyvin. Kommunikointi ostajan ja myyjän kanssa oli ripeää. Kauppa vietiin asiantuntevasti maaliin."

Kiinteistökauppa

"Suosittelen lämpimästi!"

Asunnonmyyjä, Espoo Perusmäki

"Asuntokaupat sujuivat ongelmitta ja viesteihin vastattiin nopeasti"

Ostaja

"Pääsimme tutustumaan ensimmäistä kertaa kuusi vuotta sitten ensiasuntoamme ostaessa ja nyt kuusi vuotta myöhemmin samaa asuntoa myydessä. Kaikista mutkista huolimatta oli rauhallinen olo asua jo uudessa kodissa, kun tiesi, että vanhan kodin välitystä hoitaa rautainen ammattilainen, joka todella panostaa myyntiin ja välittää siitä, että myynti järjestyy kunnolla. Kiitos!"

Asunnonmyyjä, Jorvas

"Ulla piti ostajan ja myyjän molemmat aktiivisella viestinnällä ajantasalla. Ostajasta tuntui, että Ulla ajoi molempien etua saadakseen molempia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen. Asiointi oli mielekästä ja sutjakkaa."

Asunnon ostaja, Marjaniemi