Seuraa

Tiina Myllyniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner
Puh. 0406807704

Asunnonvaihto on elämän suurimpia asioita. Siinä pistetään tutut ja turvalliset asiat uuteen uskoon - käännetään oman elämäkerran sivua ja mennään eteenpäin. Laadukas ja yksilöllinen palvelu on minulle sydämen asia - hienointa on luoda asiakassuhde, joka kestää läpi vuosien. Onnea tuottaa ne ne tyytyväiset asunnonvaihtajat jotka vuodesta toiseen palaavat luokseni. Ammattitaidolla ja tunteella.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ammattilainen"

Jack

"Erittäin sujuvasti, miellyttävästi ja ammattitaidolla toteutettu asunnon myynti, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä!"

Riikka

"Kiitos hyvästä palvelusta välittäjälle!"

Team I & K

"Tiina on rautainen ammattilainen, joka ei häslää ja säädä. Voin 100 % varmuudella suositella häntä."

J-P

"Hei, kaikki toimi niinkuin sovittiin. Välittäjä oli ammattitaitoinen joka hoiti neuvottelun ja kaupat loistavasti. Yrityksellä myös hyvät digivalmiudet, kaikki kuittaukset toimi diginä."

Markku

"Erittäin hyvä!"

AAA Rating

"Asuntomme erottui alueen tarjonnasta merkittävästi mittavan, ammattilaisten suunnitteleman remontin ja varustelutasonsa puolesta mutta Tiina oli heti alusta alkaen luottavainen että löytää oikean kohderyhmän. Näin myös kävi ja asuntomme myytiin tavoittelemallamme hintatasolla."

Asunnon myyjä, Veikkola

"My wife and I really like to work with Tiina on the house deal. Thank you Tiina!"

K. Tran

"Ostajaehdokkaat tuntuivat olevan melko haasteellisia ja esittivät tiukkoja kysymyksiä lähtien tontin maaperän radon-pitoisuudesta. Tiina oli perusteellinen selvittäessään kysymyksiä ja kuunteli kiitettävästi myös myyjän asiantuntemusta. Kaikki mahdollinen koettiin prosessin aikana ja talokin tuli entistä tutummaksi kuntotarkastuksen myötä. Lopulta ostaja löytyi, Tiina sai neuvoteltua hyvän tarjouksen hänen kanssaan ja kaupat syntyivät. Erityisesti kiitosta aktiivisesta yhteydenpidosta myyjiin, koko ajan tiedettiin, missä mentiin ja, että kohdetta myytiin aktiivisesti."

Hyrylä

"We met Tiina when looking to buy our first home. Tiina was friendly, open, informative and went above and beyond to help us with all aspects of the purchase. We cannot thank her enough for her support and wish to highly recommend her services when looking to buy or sell a home."

Chantel

"Tiina myi asunnon nopeasti ja oikeaan hintaan. Ahkera välittäjä."

Joonas

"Hyvin homma, eteni.. Erittäin positiivisena ratkaisuna pidin, kun välittäjä ehdotti toista rahoitusyhtiötä..."

TS

"Kiitos hyvästä asian hoitamisesta!"

Marko

"Erittäin aktiivinen. Erityisesti olen tyytyväinen Tiinan aktiivisuuteen asuntonäyttöjen järjestämisessä."

Mikko

"Kiitos aktiivisuudesta ja neuvottelusta Tiinalle!"

Efimova

"Ammattitaitoinen ja kokenut välittäjä."

Asiakas, Etu-Töölö

"Lämmin, asiantunteva ja luotettava välittäjä. Kiitokset Sinulle!"

Johanna

"Suosittelemme Tiinaa; hän on luotettava, määrätietoinen ja tavoitehakuinen - kaikki tämä erittäin ystävällisellä ja hienotunteisella tavalla."

Ulla ja Pekka

"Kokonaisuus hoidettiin erinomaisesti ja aktiviteetit toteutettiin tasaisesti hyvällä tahdilla."

Ari K.

"Tiinan kanssa oli tosi helppo asioida. Hän teki kovasti töitä, jotta kaikki sujuisi kannaltamme joustavasti. Stressaava asunnonvaihto operaatio sujui hänen ansiostaan leppoisasti ja nopeasti. Oman asunnon myynti onnistui muutamassa viikossa."

Ostaja ja myyjä