Seuraa

Jesse Mervasto

Asuntomyyjä, Partner
Puh. 0442304154

Jag betjänar dig också gärna på svenska! I'm happy to give you assistance in English!

Oletko harkinnut asunnon tai kiinteistön myymistä? Tai kenties ostamista? Mainiota! Ole minuun yhteydessä niin jutellaan lisää asiasta ja löydetään sinulle se oikea ratkaisu!

Olen reipas, aktiivinen, tarkka ja positiivinen. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja nautin ihmisten kanssa työskentelystä. En tingi työni laadusta, siksi voitte olla varma siitä että en jätä yhtäkään kiveä kääntämättä. Laatu pysyy lujana aina loppuun asti. Pidän sinut aina ajan tasalla koko myyntiprosessin aikana. Aina alusta loppuun asti. Minulle tärkeää on että sinä olet aina tietoinen missä vaiheessa mennään.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Ruotsi (äidinkieli), Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erittäin sujuvaa ja rautaista tekemistä joka osa-alueella"

Petri R.

"Jessen kanssa asunnonmyynti sujui mukavasti ja vaivattomasti. Pidimme siitä, miten aktiivisesti ja tarkasti Jesse hoiti työnsä. Suosittelemme! Extra plussaa kaksikielisyydestä!"

Asunnonmyyjät, Kilo

"Jesse Mervasto erinomainen, energinen ja asiakas ystävällinen välittäjä. Suosittelen varmasti."

Magnus

"Jesse sai toimeksiannon toiselta välittäjältä ja otti tilanteen erittäin hyvin haltuun. Hän sai myytyä asunnon ja olen tyytyväinen hänen toimintaansa."

Asunnon myyjä, Matinkylä

"Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien meidät otettiin vastaan asiallisesti ja ammatillisesti. Asunnon esittelystä lähtien olimme mukana prosessissa ja yhteydenpito kaupan eri vaiheissa välittäjän kanssa sujui saumattomasti. Olemme todella tyytyväisiä kuinka tämä kaikki sujui ja odotamme innolla päästä muuttamaan uuteen kotiin."

Ostaja

"Jesse päätyi hoitamaan asiaamme epätavallisissa olosuhteissa, mutta otti upeasti kopin ja hoiti homman kunnialla maaliin. Erityisesti kiitämme aktiivista, eksaktia ja maltillista kommunikaatiota prosessin alusta loppuun asti."

Inkeri ja Pentti

"Jesse hoiti asiat niin kuin välittäjän kuuluukin. meillä oli jopa yhteisiä tuttuja paikkoja kuten Landbo ja Ristolantie Etelä-Haagassa."

Patotie

"Jesse myi heti toisen näytön jälkeen asuntoni kun sijaisti omaa välittäjääni. Pidin siitä että Jesse otti heti näytöjen jälkeen yhteyttä ja kertoi miten oli mennyt. Jesse on selvästi dedikoitunut työlleen ja oli vapaana keskustelulle sunnuntainakin aamusta iltaan. Suosittelen lämpimästi Jesseä välittäjäksi."

Ville H.

"Jesse myi heti toisen näytön jälkeen asuntoni kun sijaisti omaa välittäjääni. Pidin siitä että Jesse otti heti näytöjen jälkeen yhteyttä ja kertoi miten oli mennyt. Jesse on selvästi dedikoitunut työlleen ja oli vapaana keskustelulle sunnuntainakin aamusta iltaan. Suosittelen lämpimästi Jesseä välittäjäksi."

Ville H.

"Hei, Jesse Mervastolle kiitettävä asiakaspalvelusta, tiedottamisesta, joustavasta asioiden hoidosta ja miellyttävästä käytöksestä."

Minna

"Jesse on erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen, pätevä ja luotettava. Hän on antanut aina 1000% ja ottanut kaikki meidän tarpeemme huomioon. Olemme erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme kovasti!!"

Melanie & Brianna

"Asuntomme myynti kesti odotettua kauemmin, 2 edellistä välittäjää ei ei onnistunut juurikaan saamaan edes tarjouksia asunnosta. "Kolmas kerta toden sanoo" -sanalaskun mukaan Jessen ryhdyttyä asuntomme välittäjäksi, tuloksia alkoi tulla heti. Korona-pandemiasta huolimatta kaupat saatiin tehtyä huhtikuun loppupuolella. Muutimme eri paikkakunnalle heti, kun asunto laitettiin myyntiin ja kaikki kauppaan liittyvä tapahtui "etänä". Se ei kuitenkaan ollut este asuntokauppojen onnistuneeseen päätökseen. Olimme jo jossain vaiheessa melko huolestuneita, mutta Jessen aina positiivinen asenne rauhoitti mieltämme ja aloimme uskoa, että kyllä ne kaupat syntyvät. Iso kiitos Jesselle!"

Päivi

"Jesse on ystävällinen ja ottaa asiakkaan tarpeet aidosti huomioon."

Henrik

"Jesse peri toimeksiantoni alkuperäisen välittäjän siirryttyä muihin tehtäviin. Alusta lähtien Jessestä jäi erittäin miellyttävä, ystävällinen ja rehellinen vaikutelma, mikä oli omalta osaltani merkittävin vaikuttaja toimeksiannon jatkamiseen ja siirtymiseen Jesselle. Myyntiaikaa Jesselle jäi vain pari kuukautta ja vielä tänä poikkeuksellisena Korona-aikana. Kaupat kuitenkin syntyivät yllättävän nopeasti ja kauppahintakin pysyi niukasti hintarajan, jonka olin itse alunperinkin ajatellut hyväksyväni, yläpuolella.Ostajan roolissa olen tavannut lukuisia välittäjiä viimeisen puolen vuoden aikana ja näin vertailuna voin vilpittömästi sanoa asioivani Jessen kanssa tulevaisuudessakin mahdollisissa asuntokaupoissani."

Myyjä

"Antaa aina kaikkensa!"

Mika

"Jesse on luotettava ja helposti lähestyttävä. Hänen kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Vahva suositus!"

Charlotta

"Jesse on erittäin ammattitaitoinen ja luotettava. Hän laittaa aina muitten tarpeet omiensa edellä. Olen erittäin tyytyväinen hänen palveluihinsa."

Marcus

"Jesse on erittäin helposti lähestyttävä ja mukava. Hän on kunnianhimoinen ja hoitaa tehtävänsä aina kunnolla!"

Filippa

"Ystävällinen, fiksu, ja ennen kaikkea vilpitön. Aina valmis auttamaan!"

Kajsa

"Jesse är positiv, trevlig, ansvarsfull och påliltlig"

Robin

"Jesse on erittäin mukava, positiivinen, luotettava ja vastuuntuntoinen."

Yasmine