Seuraa

Stefan C. Koivikko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh. 0444440412

Suomen nopein kiinteistönvälittäjä (100 metriä 10,38 sek)

15 vuotta myyntialalla työskentelyä yhdistettynä vahvaan ja määrätietoiseen urheilutaustan luo minulle loistavat edellytykset kiinteistöalalla. Olen iloinen, että tyoskentelen JYA Housing LKV:ssä, koska tiedän, että apunani on tarvittaessa vankka 43 vuoden kokemus pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoista.

Helsingin keskustassa asuvana etenkin kantakaupungin hyvä palvelujen, rakennusten ja historian tuntemus tekevät minusta alueen asiantuntijan, joka auttaa niin asunnon myyjää myynnissä, kuin uutta ostajaa, joka vielä miettii tulevan kotinsa sijaintia.

Asunnon myynnissä käytän perinteisten hyvien kanavien lisäksi tehokkaasti myös nykyaikaisia markkinointikanavia.

Haluatko tietää asiasta enemmän, ja selvittää kuinka maksimoin asuntosi hinnan, kuitenkin säilyttäen nopean myyntiajan?

Soita tai täytä alla oleva lomake, niin kerron asiasta lisää ja saat käsityksen miksi minä olisin juuri oikea apu asuntosi myynnissä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Paras ✨ Nopea, asiantunteva, perehtyy huolella kohteeseen ja hoitaa kaiken keskittyen työhönsä. 10/10"

Petra - myyjä

"Upea suoritus, huippuhinta ja loistava asiakaspalvelu."

Myyjä Olari

"Asuntoni oli JYA Housing LKV:llä myynnissä - arvoasunto Kruununhaassa. Kauppa tehtiin pyytämälläni hinnalla. Haluan erityisesti kiittää erinomaisesti hoidetusta myyntityöstä Stefan Koivikkoa. Hänen kanssaan asiat hoituivat loistavasti ja hän huolehti erinomaisesti kaikesta alusta loppuun. Haluan erityisesti viestiä tästä, koska minulla oli lyhyt kokemus asunnon myynnistä toisen välitysliikkeen kanssa ja sain todella huonon kuvan välittäjästä. Positiivinen palaute jää usein antamatta, mutta nyt oli niin erinomainen kokemus , että en voinut olla lähettämättä myös esimiehelle kiitoksia!"

Annika