Sanna-Leena Peltonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
Puh. 0444440416

Tavoitteenani on ylittää joka kerta sekä myyjän että ostajan odotukset. Saamistani palautteista ja myyntituloksista päätellen olen ilokseni tässä myös monesti onnistunut. Suhtaudun työhöni asiantuntijatyönä, sillä menestyminen alalla edellyttää monipuolisia taitoja mm. alan juridiikasta ja myynti- ja neuvottelutaidoista laajaan rakennustekniseen osaamiseen, markkinatilanteen jatkuvaan seurantaan ja tehokkaaseen asiakaspalvelutyöhön. Etenkin kiinteistöjen arviointi ilman riittävää tieto-taitoa, on aikamoista hakuammuntaa, sillä tilastot eivät tosiaankaan kerro koko totuutta. Oikea hinnoittelu takaa kuitenkin parhaan kauppahinnan, sillä kun ilmoitus osuu heti oikeaan kohderyhmään, tarjouksia tulee nopeasti. Kannattaa siis ollakin tarkkana liian optimistisilta kuulostavia arvioita kohtaan, sillä se vain pitkittää myyntiä.

Parhaat tarjoukset tulevat tosiaankin siis ensimmäisten viikkojen aikana! Tulen mielelläni kertomaan omasta, tehokkaasta toimintamallistani sekä antamaan oman arvioni ja palvelutarjoukseni teidänkin kodistanne. Arviokäynti on aina maksuton, eikä se velvoita mihinkään.

Pikaisiin kuulemisiin!

Ystävällisin terveisin
Sanna-Leena

PS.
JYA Housing LKV on 1978 perustettu suomalainen perheyritys ja olemme saaneet palvella jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita! Lisätietoja https://www.jya.fi/

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Rakennustekninen osaaminen, perikunnat, vanhat rakennukset

Välittäjän uusimmat kohteet