Juha Timonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Auktorisoitu kiinteistöarvioija AKA
Puh. 0444440430

Asuntojen, kiinteistöjen tai liiketilojen arviointiin ja välitykseen avuksi kokenut ja palveleva kiinteistöalan ammattilainen.

Välittäjän työssä on keskeistä tutustua toimeksiantajan tilanteeseen huolellisesti, jotta voimme toimeksiantajan kanssa yhdessä löytää paras ja kestävin ratkaisu toimeksiantajan kulloiseenkin tilanteeseen, oli kyseessä sitten asunto, kiinteistö tai toimitila.

"Kiinteistöarviointi on asiantuntijatyötä, jossa määritetään kiinteän omaisuuden tai kiinteistöön kohdistuvan oikeuden arvo." Auktorisoidun kiinteistöarvioijan arviolausuntoa tarvitaan usein muun muassa investointeihin liittyvissä arvolaskelmissa, tilinpäätöksissä, verotukseen liittyvissä arvioissa, vakuusarvioinneissa tai muissa vaativammissa arvonmäärityksissä. Yleisauktorisoitu AKA arvionti kattaa niin asunnot, liiketeolliset kiinteistöt sekä maa-ja metsätalouskiinteistöt. Tarjoan arviontipalveluja työnantajani JYA Housing LKV:n kautta, minuun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse numeroon 044 4440430 tai sähköpostilla juha.timonen@jya.fi. Keskustelen mielelläni arviointarpeestanne ja teen kirjallisen tarjouksen arvioinnista.

Yli 35 vuotta kestäneen työurani aikana eri tehtävissä kaupanalalla, asiakaspalvelussa, yrityshallinnossa sekä kiinteistöihin ja niiden arvointiin liittyvissä tehtävissä antavat minulle laaja-alaisen, asiakaslähtöisen ja ratkaisukeskeisen näkemyksen arviointi- ja välitystehtävien hoitamiseen.

Viimeisen 20 vuoden aikana kiinteistöalan tehtävissä olen myynyt, vuokrannut ja ostanut kiinteistöjä omistajan lukuun, näiden lisäksi olen vastannut useasta rakennusprojektista rakennuttajan edustajana.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti.