Seuraa

Marjo Juujärvi

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0408417700

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2009 Oulussa ja lähialueella. Perustin yritykseni omalla nimelläni joulukuussa 2017 Myllytulliin, Kasarmintielle. Minulla on kokemusta niin ketjuista kuin yksityisestä kiinteistönvälitysyrityksestä työntekijänä kuin yrittäjänäkin. Näiden vuosien aikana olen kokenut alan hyvät ja huonot puolet. Olen oppinut työssäni tuntemaan eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeet - mitkä asiat ovat kodissa perheelle tärkeitä, mitä nuorelle asunnonetsijälle korostetaan, mitkä huomioin eläkeläisen kotikulmissa ja mitä asuntosijoittaja hakee.

Olen elänyt ne kuuluisat ruuhkavuodet, rakentanut niiden lomassa kaksi taloa - toisen itse ja toisen rakennusliikkeen kanssa. Näin olen saanut myös arvokasta kokemusta omakohtaisesti omakotitalon rakentamisesta sekä prosessin vaatimuksista ja kustannuksista. Työssäni en ole siis vain kotien esittelijänä, vaan nämä kokemukset ovat avanneet uudenlaisen näkökulman rakennuksiin, ratkaisuihin ja kotimuotoihin. Lisäksi nämä kokemukset ovat tuoneet työhöni asiakkaita yrityksistä.

Annan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisistä ja aitoa palvelua. Perehdyn aina ostajan sekä myyjän kohteeseen. Olen visuaalinen ihminen ja rakastan sisustamista. Haluan tuoda esille kotien parhaimmat puolet, ja jos jokin koti kaipaa pientä piristystä, en pelkää kertoa sitä. Yhteistyökumppanieni kautta saan kodista kuin kodista katselua kestävän. Stailaaja osaa auttaa kodin kanssa ja valokuvaaja nostaa kodista esiin tähtikohdat.

En vain päättänyt ryhtyä kiinteistönvälittäjäksi, vaan tämä on minulle elämää. Kun päätin perustaa oman yritykseni, tiesin, että voin antaa niin paljon enemmän itsenäisenä toimijana ja tekijänä.

Välittämisiin!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, kerrostalot, rivitalot, omakotitalot, paritalot.