JONNE KY LKV

JONNE KY LKV

JONNE KY LKV

JONNE KY LKV

Olemme perheyritys. Toimimme Orimattilan Mallusjoelta käsin.
Välitystoiminnan hoidan yksin minä, Mika Lampinen. Vaimo hoitaa toimistoa. Kokemusta minulla on alalta vuodesta 1988 ja vuodesta 1993 alkaen olen toiminut itsenäisenä yrittäjänä.
Päätoiminta-alueeni on Helsinki ympäristöineen. Viime aikoina olen myynyt myös paljon erilaisia kiinteistöjä Helsingistä maalle muuttaville ihmisille. Otan myyntiin huoneistoja Helsingin keskustasta sekä kiinteistöjä ja toimitiloja n. 100 km sisällä Helsingistä. Rantakohteista olen aina kiinnostunut kauempaakin.
Palkkioni ovat kohtuulliset ja palveluni vastuullista ja osaavaa. Kohteiden kuvaukseen pyrin satsaamaan kunnolla ja julkaistavien kuvieni pitäisi kertoa kohteesta realistisesti. Ota reilusti yhteyttä!
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Ylätie 2, 16450 Mallusjoki Puh: 050 1598
Yrityksen sivut

JONNE KY LKV

Kiinteistönvälitys Jonne ky LKV on perustettu vuonna 1989 ja se on toiminut vuodesta 1993 päätoimialueenaan koko Uusimaa. Yrityksellä on toiminnan apuna modernit toimistosovellukset ja huippuluokan kuvauskalusto ja se hyödyntää useita eri internet-forumeja myynnin tukena. Yrityksen omat internet- sivut ovat olleet internetistä jo vuodesta 1996. Nykyisin ne löytyvät osoitteessa www.jonne.fi P.050-1598

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti