Seuraa

Pia Björn

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, osakas
Puh. 0407799507

Rohkea ja puhelias Pia on kotoisin Pohjanmaalta, aikuisiän hän on viettänyt kodikkailla Turun kulmilla ja kansainvälisessä Lontoossa. Tämä uudesta innostuva myynnin ammattilainen on ollut erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ihan pienestä asti. Reipas ote työhön, ihmisten kanssa toimiminen ja hymyilevä asenne ovat siis selkärangassa. Pelkkä töissä juokseminen ei Pialle riitä, myös vapaa-aikana hän kuluttaa vielä ylijäänyttä energiaa lenkkipoluilla.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Pia myi asuntoni todella nopeasti ja siihen hintaan, mitä olin toivonut. Ihan loistavaa ja ammattitaitoista palvelua! Minulle ehkä tärkeimpänä jäi mieleen kokemus ihmisläheisyydestä. Pia kertoi kaiken ymmärrettävästi ja simppelisti, ilman ammattisanastolla brassailua. Ihana ihminen! Voin lämpimästi suositella!"

- Irina, myyjä, Turku

"Pia är en mycket trevlig, snabb och duktig mäklare. Vi är mycket nöjda med hennes engagemang vid vår försäljning av lägenheten i Åbo, då vi är bosatta i Sverige. Vi rekommenderar henne varmt!"

- Helena, myyjä

"Vi hade väntat oss att försäljningen skulle ta en längre tid, men så gick det så överraskande snabbt och smidigt. Pia Björn är yrkeskunnig, trevlig och lätt att prata med. Hon stod hela tiden i kontakt så man var ständigt uppdaterad. Vi kan varmt rekommendera Pia Björn som förmedlare och tackar för väl utfört arbete!"

- Helena ja Kaj, myyjät, Turku

"Pia on erittäin asiantunteva, nopea ja ammattimainen työssään. Iso suositus!"

- Eeva, ostaja, Turku

"Jo alusta alkaen Pian toiminnasta sai kuvan rautaisesta ammattilaisesta. Pia tiesikin kertoa mitä asunnossa olisi syytä tuunata myyntikuntoon, noiden pienten asioiden jälkeen talo menikin kaupaksi 5 päivässä! Ostajalla oli lakiteknisiä kysymyksiä useampikin, joihin Pialla oli antaa välittömästi vastaus, ja jos vastausta ei ollut antaa niin se selvitettiin nopeasti kyseisen alan ammattilaiselta!"

- Tomi ja Kaisa, myyjät, Raisio

Esittelyvideo