Seuraa

Katriina Remahl

Kiinteistönvälittäjä LKV, osakas
Puh. 0403002311

Välitysalalla parikymmentä vuotta työskennellyt Katriina on toiminut menestyksekkäästi niin johtotehtävissä, kuin kentällä kauppaa tehden. Viihtyy vapaa-ajalla kulttuurin ja liikunnan parissa, on myös mukana yhdistystoiminnassa. Katriina nauttii muuttuvista asiakastilanteista ja myyntityöstä koko sydämestään. Positiivista asuntokaupan tekoa hymy huulilla.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ammattilaisen tunnistaa, kun sellainen eteen tulee. Hyvät ovat harvassa ja parhaat vielä harvemmassa, kiitos Katriina välitystyöstäsi. Myyntitoimeksiannon neuvotteluvaiheessa Katriina totesi, että välittäjän pitää nähdä vaivaa ja hän toimi sanojensa mukaisesti. Tiivis yhteydenpito takasi sen, että myyjänä tiesin koko ajan, missä mennään. Minun ei tarvinnut kertaakaan soittaa perään ja kysellä myynnin edistymistä. Katriinaa voi kuvailla sanoilla; reipas, tehokas, asiantunteva, ystävällinen ja tekee sen minkä lupaa."

- Erja, myyjä, Turku

"Omakotitalon myynti hoidettiin ensimmäisestä arviokäynnistä kauppojen tekoon asti erittäin hyvin ja ammattimaisesti. Katriina Rehmahl huolehti jokaisesta pienestäkin asiasta välittävästi ja meidän myyjien tilanne upeasti huomioiden. Katriina vastasi kaikkiin kysymyksiin aina nopeasti ja meillä oli selkeä kuva koko myynnin ajan mitä milloinkin tapahtuu ja miksi. Katriina oli erittäin miellyttävä ja mukava, hänen positiivisuus vaikutti varmasti myös ostajien ajatuksiin myytävästä kohteesta. Olemme talomme välitysprosessiin erittäin tyytyväisiä ja Huoneistomarkkinat ylitti odotuksemme joka osa-alueella!"

- Jaana ja Petteri, myyjät, Raisio

"Katriina hoiti kaupat erittäin nopeasti ja sujuvasti! Vain reilu 3 vkoa sitten otin yhteyttä asunnon myynnin tiimoilta ja nyt jo on asunto vaihtanut omistajaa! En voi muuta kuin suositella lämpimästi Katriinaa!"

- Karoliina, myyjä, Turku

"Todella ammattitaitoinen ja mukava välittäjä, joka piti asiakkaan hyvin ajan tasalla. Arviokäynnistä noin kolmen viikon kuluttua asuntomme oli jo myyty!"

- Jesse, myyjä, Turku

Esittelyvideo