Seuraa

Henri Laakso

Asuntomyyjä, KiLAT, osakas
Puh. 0407799509

Perheellinen mies Turusta. Asumisen ilmiöt ovat kiinnostaneet Henriä jo nuoresta lähtien. Laakso paljastaa, että paikallinen arkkitehtuuri synnyttää ihailua: "Etenkin Erik Bryggmanin ja Pekka Pitkäsen kohteet Turussa ovat kiehtovia", Henri kertoo ja jatkaa: "Omakotitalojen tunteminen auttaa paljon tässä työssä, itse olen remontoinut 60-luvun omakotitalon henkilökohtaisena asuntoprojektina, sekä syventynyt sitä kautta tarkemmin talojen anatomiaan." Asiakkailta on tullut kiitosta, että Henri on aina tavoitettavissa ja hän päivittää kuulumisia koko myyntiprosessin ajan. Mies tarttuu reippaasti uusiin toimeksiantoihin tavoitteenaan yhteispeli, jossa myyjä ja ostaja kohtaavat. "Lopullinen palkinto on kaikille onnistunut fiilis asuntokaupoista" - Henri summaa tunnetilan, jolla tartutaan toimeen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Suuret kiitokset Henri sinulle avustasi perikunnan kohteiden parissa. Emme olisi voineet parempaa välittäjää toivoa; työsi oli ensiluokkaista! Kaikki kohteet saatiin kaupaksi ja vieläpä melko nopeasti."

- myyjät, Turku

"Kiitos hyvästä yhteistyöstä omakotitalomme myynnin yhteydessä. Kaikki myyntiin liittyvät selvitys- ja pohjatyöt hoituivat nopeasti, tarkasti ja ammattitaitoisesti. Myynti hoitui todella nopeasti. Kiitos Henri, että olit luottamuksemme arvoinen. Suosittelemme."

- Veijo, myyjä, Turku

"Asiat oli helppo hoitaa kanssasi, kanssasi oli helppoa ja mukavaa soitella ja tuntui, että ei tarvitse miettiä voinko soittaa vaiko en. Pidit hyvin meidät ajantasalla ja sulta sai hyviä neuvoja mitä milloinkin kannattaisi tehdä."

- Miia, myyjä

"Kauppa meni oikeen mainiosti ja sutjakkaasti. Välittäjänä osasit toimia juuri niinkuin välittäjän ajattelin toimivan. Erittäin mukavaa talven odotusta. Jos joskus tarvitaan, tiedetään ketä suositellaan."

- ostaja

"Henri Laakso on erinomainen välittäjä. Asiantunteva, joustava, ja aktiivinen. Asiat hoituivat nopeasti, ja ennen kaikkea asunto meni kaupaksi. Otan kyllä yhteyttä, jos tulee tulevaisuudessa taas tarve."

- Tatu, myyjä, Turku

"Todella asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Sain tarpeelliset tiedot kiinteistöstä ja huomioita mahdollisista korjaustarpeista sekä vinkkejä mitä materiaaleja sen ikäiseen taloon kannattaisi käyttää. Kaikki sujui hyvin ja nopeasti. Voinkin lämpimästi suositella Henriä."

- Jatta, ostaja, Turku

"Henrin kanssa kaikki sujui loistavasti alusta loppuun asti. Välittäjä, joka on asiakkaan luottamuksen arvoinen. Henri selvittää vastaukset kysymykseen kuin kysymykseen ja tekee työtään täydellä sydämellä. Jos joskus olemme aikeissa myydä asuntomme, tiedämme, kenen puoleen kääntyä."

- Jenny ja Joni, ostajat

"Timanttista viiden tähden palvelua aina ensimmäisestä yhteydenotosta kauppakirjan allekirjoitukseen saakka. Perikunnan myydessä asuntoa paperisota on melkoinen, mutta Henrin kautta kaikki sujui mutkattomasti ja nopeasti. Meidät pidettiin ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Suurkiitos todella ammattitaitoisesta ja ystävällisestä, asiakkaan tarpeet huomioivasta palvelusta."

- myyjä perikunnan puolesta, Turku

Esittelyvideo