Jyrki Aaltonen

Asuntomyyjä
Puh. 0403608743

Olen toiminut asunnonvälitysalan myyntitehtävissä vuodesta 2013 ja olen kohdannut tässä työssä niin kymmenittäin mielenkiintoisia ihmisiä ja välitettäviä myyntikohteita, että yksikään päivä ei ole tuntunut samalta kuin eilinen. Tässä työssä on ehdottamsti parasta se, että kun löydetään paras ratkaisu asunnon myyjän ja uuden omistajan välille, niin että se tuottaa suurta iloa ja tyytyväisyyttä, tämä työ on kaukana mekaanisesta suorittamisesta, tunteet on usein pinnalla puolin ja toisin.

Suhtaudun suurella kunnioituksella asuntoihin eli ihmisten koteihin, joihin heille on syntynyt yhteisen "matkan" aikana lukuisa joukko tunteita; perheen kasvusta, tärkeän elämänkumppanin luopumisia,muista elämän tilanteiden aiheuttamista muutoksta. Mikäli sinulle on tärkeää, että kotisii suhtaudutaan kotina ei pelkkinä seininä tai rakennuksena, uskon minun olevan sinulle paras vaihtoehto, jossa yhdistyy laaja ammattitaito alankäytännön tuntumuksesta kuin ihmisläheinen toimintamalli.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi,Englanti ja Ruotsi

Erityisosaaminen

Myynnillisesti haastavat kohteet, joiden omistajavaihdokseen tarvitaan tarvitaan innovativiisuutta, sinnikkyyttä ja luovaa ratkaisukykyä.
Ihmistuntemus on kehittynyt yli 30 vuoden aikana tehtävissä, joissa on tarvittu erityistä kykyä kohdata useiden eri kulttuureista ja taustoista sekä vaihtelevissa ja usein haastavissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Välittäjän uusimmat kohteet