Seuraa

Jyrki Aaltonen

Asuntomyyjä, KiAT
Puh. 0403608743

Olen toiminut asunnonvälitysalan myyntitehtävissä vuodesta 2013 ja kohdannut tässä työssä sadoittain mielenkiintoisia ihmisiä ja välitettäviä myyntikohteita - yksikään päivä ei ole tuntunut samalta kuin eilinen. Tässä työssä ehdottomasti parasta on se, kun löydetään paras ratkaisu asunnon myyjän ja uuden omistajan välille, niin että se tuottaa suurta iloa ja tyytyväisyyttä. Tämä työ on kaukana mekaanisesta suorittamisesta, tunteet on usein pinnalla puolin ja toisin.

Suhtaudun suurella kunnioituksella asuntoihin eli ihmisten koteihin, joihin heille on syntynyt yhteisen "matkan" aikana lukuisa joukko tunteita; esimerkiksi perheen kasvusta aina ihmisistä luopumiseen ja muihin eri elämäntilanteiden aiheuttamiin muutoksiin liittyen. Mikäli sinulle on tärkeää, että kotiisi suhtaudutaan kotina, ei pelkkinä seininä tai rakennuksena, uskon olevani sinulle paras vaihtoehto. Minussa yhdistyvät sekä laaja ammattitaito alan käytännön tuntemuksesta että ihmisläheinen toimintamalli.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti ja ruotsi

Erityisosaaminen

Myynnillisesti haastavat kohteet, joiden omistajavaihdokseen tarvitaan innovatiivisuutta, sinnikkyyttä ja luovaa ratkaisukykyä. Ihmistuntemus on kehittynyt yli 30 vuoden aikana tehtävissä, joissa on tarvittu erityistä kykyä kohdata useista eri kulttuureista ja taustoista, sekä vaihtelevissa ja usein haastavissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Esittelyvideo