Daniel Dimitroulis

KiAT, Myyntineuvottelija
Puh. 0449890316

"Enemmän, nopeammin, paremmin"

Hei!

Minulta löytyy vankka kokemus ja aito kiinnostus auttaa ja palvella. Teen kaiken parhaani yrittäen. Palvelusta teen teille mahdollisimman helppoa, varmalla otteella ja vaivattomasti. Tärkeintä minulle on antaa teille parhain mahdollinen asiakaspalvelukokemus.

Jos sinulla on ajatuksena myydä, niin minä myyn. Ota rohkeasti yhteyttä. Rakennetaan juuri teille sopiva yhteistyömalli.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, English, Kreikka (Ελληνικά)

Erityisosaaminen

Asiakaspalvelu, neuvottelu- ja myyntitaidot, visuaalinen hahmotuskyky, 3D-mallintaminen

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Halusin vain laittaa positiivista feedbackia meidän asuntonäyttökokemuksesta. Daniel Dimitroulis oli meillä esittelijänä ja hän oli tosi mukava, asiallinen, huumorintajuinen ja asiantunteva. Tykättiin puolisoni kanssa paljon. Daniel on paras! :D""

Esittelyssä käynyt asiakas

"”Ostin viime syksynä asunnon Turusta, kokonaan ulkomailta käsin. Sain asuntoa koskevat asiakirjat sähköpostitse, vastauksia kysymyksiini ja käytännön neuvoja sekä tekstiviestitse että puhelimitse, ja asunnon näyttö edustajalleni hoitui nopealla aikataululla. Tarjouksen jättäminen ja hyväksyminen onnistuivat sähköisesti, jonka jälkeen postitin valtakirjan Suomeen ja asuntokaupat järjestettiin pankissa minun ollessani vielä ulkomailla. Kaikki sujui todella mutkattomasti, Daniel oli avulias, ystävällinen ja aina nopeasti tavoitettavissa. Tämän poikkeuksellisen tilanteen hän hoiti erittäin hyvin ja joustavasti, lämmin suositus hyvästä asiakaspalvelusta!”"

Ostaja, Turku, Anna

""Kaikki asiat hoituivat todella hyvin. Pidin siitä, että työlle omistauduttiin, joten esim. viestiin vastattiin iltaisin sekä viikonloppuisin. Kerroimme myynnin kanssa olevan hieman kiire, joten se huomioitiin hienosti esimerkiksi siten, että näyttöjä saatiin järjestymään usein. Hienoa oli myös, että asiakasta tiedotettiin jatkuvasti missä mennään. Aion ehdottomasti suositella muille tarpeen tullen.""

Myyjä, Turku, Camilla

""Daniel on erittäin mukava persoona, jolle oli ilo antaa oma asunto-osake myytäväksi. Heti aluksi Daniel osasi selittää kaiken, miten asia tulee etenemään. Itselle ei jäänyt kertaakaan tunne että, jokin asia mietitytti. Jos mietitytti niin Daniel vastasi siihen suoraan. Aion suositella Danielia tutuilleni, jotka tarvitsevat tulevaisuudessa reilua ja osaavaa välittäjää. Danielilta saa myös vinkkejä moneen muuhun asiaan kattavan verkostonsa kautta. Tulen käyttämään Danielin suhteita omiin remontteihin, tätä varten ystävät ja tuttavat ovat ?""

Myyjä, Turku, Juha

""Yhteistyö Danielin kanssa sujui alusta loppuun asti hyvin ja jäi tunne että häntä aidosti kiinnosti auttaa meitä asunnon myymisessä. Yhteyden sai aina nopeasti ja Daniel auttoi myös tehtyjen kauppojen jälkeen muissa asioissa vaikka kohde oli jo myyty. Kaupat sujuivat helposti ja koti myytiin nopealla aikataululla. Ystävällinen ja helposti lähestyttävä välittäjä, joka selvittää asiat ja toimii joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan. Kiitos! ""

Myyjä, Turku, Erna ja Ville

""Loistava, luotettava ja asiallinen palvelu. Danielin vahvuus on hyvä lainopillinen tuntemus, arviointikyky ja rauhallisuus. Hän uskaltaa sanoa ikävistäkin asioista, jotka ovat asiakkaan parhaaksi. Daniel kunnioittaa asiakasta käyttäytymällä hyvin ja pukeutumalla ykkösiin myyntitilanteessa. Ulkoinen olemus luo myös vakuuttavuutta, jota arvostan suuresti. Mikä tärkeintä, hänen aikataulunsa pitävät aina. Hänellä on selvästi kiinnostus alaan ja hän haluaa kehittää itseään hyvänä myyjänä.""

Myyjä, Turku, Juha Pekka

""Olen erittäin tyytyväinen välityspalveluusi! Otit kohteen haltuun vaikka asioimme puhelimitse ja meilitse koska itse asuin toisessa kaupungissa, kaupat tehtiin kokonaisuudessaan etänä. Meillä oli alussa hieman erimielisyyttä hinnasta, mutta suostuit menemään sillä mikä minusta tuntui hyvältä, ja mielestäni se kannatti. Tuli tunne että minua kuunneltiin. Pidit minut alusta lähtien kokoajan hyvin ajan tasalla, tiesin missä mennään ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Pystyin luottamaan siihen että asiat etenee. En itse uskonut että asunto menisi niin nopeasti kaupan (putkiremppam/ vaativampi myydä), mutta se meni toivotun ajan sisään, ja onnistuit kilpailuttamaan tarjoukset niin että saimme vielä yli pyyntihinnan! Todella ammattimaista ja loistavaa toimintaa! Myös kaupanteko onnistui epäperinteisin keinoin kun en itse päässyt paikalle, ja osasit heti kertoa miten voidaan toimia. Suosittelen ehdottomasti palveluitasi. 10/10 suoritus!""

Myyjä, Turku/Helsinki, Denise

""Danielista tuli heti ensikohtaamisella hyvä fiilis. Hän on aito ja rento ihminen, jolla on kuitenkin rautainen ote ja intohimo työhönsä. Daniel piti meidät hyvin ajan tasalla, ja hänet sai tarvittaessa kiinni vaikka kellon ympäri. Asuntomme tuli myytyä tehokkaasti. Parempaa välittäjää saa toivoa!""

Myyjä, Turku, Linnea ja Mika

""Iso kiitos sinulle tästä yhteistyörupeamasta! Täytyy sanoa aivan vilpittömästi, että kaikki sujui paremmin kuin hyvin, aivan yhteistyön alusta onnistuneeseen kaupantekoon asti. Olin erittäin tyytyväinen prosessin nopeuteen ja joustavaan yhteydenpitoon, samoin kuin saamaani kauppahintaan. Myös myyntikuvat olivat kovasti edustavia, niitä oli hauska käydä kuikuilemassa netissä (sen lyhyen aikaa kun asunto siellä ylipäätään oli myytävänä ?). Suosittelen erittäin lämpimästi sinua välittäjänä ja Huoneistoketjua yrityksenä muillekin ja jos joskus taas tulee eteen asuntomyyntiasioita, käännyn mielelläni sinun puoleesi uudelleenkin.""

Myyjä, Turku, Katariina

""Daniel on asiantunteva, luotettava ja positiivinen. Kaikki sujui mallikkaasti! Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjään sekä valokuvaajan toimintaan. Kiitos erinomaisesta työstä! Suosittelemme kaikille. Mahtavaa toimintaa!""

Myyjä, Turku, Tanja ja Albert

""Kiitos Daniel, hyvästä palvelusta. Olet ollut aina saatavilla, hoidit työtäsi huolella ja ammatillisesti. On ollut ilo asioida kanssasi. Suosittelen sinua lämpimästi kaikille. Tsemppiä jatkoon! ?""

Ostaja, Turku, Sabah

""Tykkäsimme kovasti Danielin palvelualttiudesta, ystävällisyydestä ja nöyrästä otteesta. Hän selvitti asiat ja hoiti kaiken niin kuin kuuluukin. Olimme todella tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi!""

Ostaja, Turku, Kati

""Olen hyvin tyytyväinen saamaani ystävälliseen palveluun. Asiat hoituivat ammattitaidolla ja sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset nopeasti. Tulevaisuudessa voisin hyvinkin käyttää samaa välittäjää oman asuntoni myynnissä.""

Ostaja, Turku, Anu

""Meitä ilahdutti energinen lähestymistapa, into viedä asioita eteenpäin, ammattitaito ja positiivisuus. Asunto myytiin muutamassa viikossa, saimme koko prosessin läpi hyviä neuvoja ja meitä informoitiin koko ajan hyvin missä mennään.""

Myyjä, Turku, Jukka ja Lotta

""Olimme molemmat todella tyytyväisiä työhösi. Meillä oli ollut aiemmalla näytöllä suorastaan luokaton välittäjä. Oli mukavaa vaihtelua, kun olit perehtynyt kohteeseen, osasit vastata kysymyksiin ja olit valmis ottamaan selvää asioista. Herätit näin ostajan näkökulmasta mielestämme luottamusta.""

Asuntoesittelyssä käynyt asiakas, Turku

""Ostajan näkökulmasta Daniel hoiti työnsä kiitettävästi. Kysymyksiin ja tiedusteluihin vastattiin ripeästi ja Danielin kanssa asioidessa tunsimme, että kaupanteko ja siihen liittyvät yksityiskohdat hoidettiin ammattitaidolla ja viivyttelemättä. Vaikka Daniel työskenteli myyjän toimeksiannolla, hän huomioi myös ostajan eli meidät ammattitaitoisesti ja hyvällä asenteella.""

Ostaja, Turku, Jussi ja Suvi

""When we were searching for an apartment to buy , We didn't know that the process can be so easy and wonderful. The reason for that is Daniel. He made our experience so good and smooth , that we will definitely consult him in the future for any further advices and purchases. He was always so helpful, reassuring & quick to reply (even on weekends or on the evenings) and cleared our doubts each time. He always placed our requirements & liking as priority. Thank you so much for making our experience worthwhile.""

Ostaja, Turku, Rusul

""Danielin kanssa yhteistyö sujui todella hyvin. Häneen sai aina helposti yhteyden ja hän piti minut ajantasalla tilanteesta. Suosittelen häntä lämpimästi kaikille asuntoa myyville ja sitä etsiville.""

Ostaja, Turku

""Mun mielestä kanssasi oli mukava asioida, hommat sujui ripeästi ja palvelu oli ystävällistä. Helpottaa asiointia, kun vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. ?""

Ostaja, Turku, Eetu, 6.2021

""Olemme erittäin tyytyväisiä asiakaspalveluusi. Ensiasunnon ostajina meillä oli paljon kysymyksiä, saimme kuitenkin nopeasti, kellon ajasta riippumatta ystävälliset vastaukset. Iso plussa aktiivisesta tiedottamisesta! Olet helposti lähestyttävä ja asiantunteva. Ehdottomasti suosittelemme sinua tutuille ?""

Ostaja, Turku, Riku ja Essi 6.2021

""Asunnon myynti Danielin avulla oli erittäin nopeaa ja vaivatonta. Hänen puoleensa oli aina helppo kääntyä, sillä sain kaikkiin asuntokauppoihin ja muihinkin asioihin liittyviin kysymyksiini samantien ammattimaisen, mutta ennen kaikkea rehellisen vastauksen. Asunto saatiin myytyä peräti viiden päivän jälkeen myynti-ilmoituksen julkaisusta ja vieläpä oikein mainioon hintaan. Voin lämpimästi suositella Danielia välittäjäksi.""

Myyjä, Turku, Severi, 6.2021

""Omalta osalta voinen sanoa että yhteistyö oli todella sujuvaa ja iso plussa tuosta myytävän kohteen Whatsapp ryhmästä. Tieto välittyi tämän välillä nopeasti ja mutkattomasti. Kohde meni kaupaksi nopeasti ja pyyntihintakin tuli ylitettyä joten ei voi olla kuin onnellinen näistä kaupoista! Välittäjänä Daniel on rehti ja reilun oloinen kaveri eikä anna turhia odotuksia ja lupauksia. Tämä on piirre jota ainakin itse arvostan hyvässä välittäjässä.!""

Myyjä, Turku, 8.2021

""Daniel hoiti myynnin ja kaupanteon sujuvasti ja asiantuntevasti. Asunto meni kaupaksi nopeasti ja juuri haluamallani hinnalla. Myynti-, tarjous- ja kaupantekoprosessien aikana oli Daniel piti minut ajan tasalla tilanteesta ja hoiti hommansa aktiivisesti. Valoisa kaveri, jonka kanssa on helppo ja luonteva asioida.""

Myyjä, Turku, O-P 8.2021

""Valitsin Danielin myymään asuntoni asiakaspalautteen perusteella ja kauppojen jälkeen voin todeta, että ne pitivät täysin paikkansa. Daniel on erittäin asiantunteva, luotettava, avoin ja ystävällinen, minkä johdosta hänen kanssaan oli todella miellyttävä asioida. Hän hoiti kaikki myynnin vaiheet ripeästi ja asiantuntevasti ja teki koko prosessin myyjälle todella helpoksi. Olin kaupanteon aikaan ulkomailla työkomennuksella ja estynyt hoitamaan joitakin asioita, jolloin Daniel auttoi ns. ylimääräisissäkin jutuissa. Arvostan suuresti hänen asennettaan enkä olisi voinut toivoa parempaa välittäjää. Tiedän, ketä suosittelen jatkossa välittäjää etsiville!""

Myyjä, Turku, Johanna 9.2021