Seuraa

Jari Luoto

kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0406462333

Olen toiminut välittäjänä alkuvuodesta 2014 lähtien ja LKV-kokeen suoritin vuonna 2016. Vuosi vuodelta on kertynyt lisää kokemusta ja tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaat arvostavat luotettavaa toimintaa sekä hyvien tulosten aikaansaantia. Suurin kiitos tuleekin tyytyväisistä asiakkaista, jotka tulevat myöhemmin yllättäen vaikka kaupassa tai torilla tervehtimään ja kertovat suositelleensa minua.

Kun lähdet viemään kanssani asuntounelmiasi eteenpäin, saat luotettavan, tarkan, rehellisen, tehokkaan ja ongelmanratkaisukykyisen yhteistyökumppanin kotisi myynnin turvaksi.

Luonteeltaan olen iloisen rauhallinen, ahkera puurtaja, joka vie aloitetut työt loppuun kunnialla. Vapaa-aikaa vietän mielellään mökillä, vesillä tai koiran kanssa lenkkeillen. Lapsuuteni vietin Liedon asemalla omakotitalossa. Turusta löytyi oma ensiasunto kerrostalosta. Nykyinen kotini sijaitsee rauhallisen merellisessä Kaarinan Kuusistossa.

Ota yhteyttä minuun, luottomieheksi kutsuttuun välittäjään ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon. Minun haluni on toteuttaa sinun unelmasi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään