Jussi Järvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI
Puh. 0400250772

Luottamuksellista kiinteistönvälitystä!

Haluan hoitaa teidän kodin hankinta ja vaihtoasiat luottamuksellisesti. Ensisijaista on asiakkaiden tyytyväisyys. Olen suorittanut LKV ja DI tutkinnon. Hoidan kiinteistönvälitystä huolellisella otteella. Ole heti yhteydessä ja keskustellaan tarkemmin toiveistanne!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, English

Erityisosaaminen

Asunnot, erityisesti Helsingin kantakaupunki

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"As a foreigner looking for the first apartment to purchase in Finland, I could not have been more privileged than to have worked with Jussi. From day one, he showed great professionalism as we engaged in paper work despite being late hours. As a newbie, I had plenty of questions many of which are probably obvious to most Finns, but Jussi had the patience to answer everything and even went beyond providing me valuable advice on other important aspects that I was not aware of. Besides being a professional, he demonstrated empathy as well. Close communication was one of the key qualities of Jussi throughout the whole purchase process, especially when complications and delays appeared. I recommend Jussi without reservations."

Helsinki - 2020

"Jussi myi asuntoni Helsingin Kalliosta. Hänen toimintansa oli ammattitaitoista, asiallista ja nopeaa. Hän osaa realistisesti arvioida asunnon arvon ja hänen kanssaan oli helppoa neuvotella myyntihinnasta. Hän piti minut hyvin ajan tasalla kaikista asunnon myyntiin liittyvistä vaiheista. Kaupanteko sujui vaivattomasti. Lopputulokseen olin erittäin tyytyväinen. Suosittelen häntä ehdottomasti valitessasi kiinteistövälittäjää."

Helsinki - 2020

"Jussi myi puolestani kaksi huoneistoa Helsingin kantakaupungista. Hänen toimintansa oli kaikin puolin asiallista, ripeää ja ammattitaitoista. Sain riittävästi informaatiota hintapyyntöjen muodostamiseen ja molempien myyntien lopputulos oli mielestäni hyvä. Suosittelen lämpimästi."

Helsinki - 2019

"Jussi myi asuntomme nopeasti ja tehokkaasti. Hän piti meidät hyvin kartalla tilanteen kehittymisestä esittelyjen jälkeen. Myös kaupan jälkihoito oli vaivatonta. Olimme myös hyvin tyytyväisiä koko Huoneistokeskuksen tiimin työskentelyyn kanssamme."

Helsinki - 2018