Soile Auvinen

Myyntijohtaja, LKV, KiAT
Puh. 0503838069

Taidolla ja sydämellä, aidosti välittäen.

Minulla on yli 13 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla ja sitä ennen monipuolinen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja markkinointiosaamisen tausta. Kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja se yhdistettynä taitoon tarjota asiakkaan tilanteeseen oikea ratkaisu, on pohja onnistumiselle yhteisessä hankkeessa. Olen kokenut neuvottelija ja perehdyn asioihin huolella. Olen jämäkkä, aina rehellinen ja ystävällinen. Huomioin eri osapuolten tarpeet ja tarvittaessa etsin ja ehdotan kompromisseja maaliin pääsemiseksi.

Olen tehnyt paljon yhteistyötä organisaatioiden avainhenkilöiden kanssa. Toimin yhtä luontevasti ja ammattitaidolla hyvin erilaisissa ympäristöissä ja sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kanssa. Olen aina suhtautunut työhöni positiivisen innostuneesti ja teen aktiivista asiakashankintaa, jotta sinunkin kodillesi löytyy se oikea ostaja. Kanssani voit luottaa siihen, että olen täysillä mukana ja teen kaikkeni toivottuun lopputulokseen pääsemiseksi.

Koko eteläinen Helsinki on minulle alueena hyvin tuttu siellä pitkään töitä tehneenä. Itä-Helsingin tyttö olen kuitenkin alunperin ja vaikka Lauttasaaressa asuinkin toistakymmentä vuotta, yli 15 vuotta on jälleen osoitteeni ollut Tammisalo-Laajasalo-Herttoniemenranta -akselissa. Olikin mahtavaa päästä kuusi vuotta sitten vetämään Huoneistokeskuksen erinomaista myyntitiimiä ja myös itse myymään omilla tutuilla kotinurkilla.

Vuonna 2020 olimme Huoneistokeskuksen paras toimisto ja minä toimistomme ykkönen.

On tarpeesi sitten uuden kodin tai sijoitusasunnon hankinta tai nykyisen myynti - Anna meidän toteuttaa unelmasi!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti