Seuraa

Soile Auvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0503838069

Taidolla ja sydämellä, aidosti välittäen.

Minulla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla ja sitä ennen monipuolinen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja markkinointiosaamisen tausta. Kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja se yhdistettynä taitoon tarjota asiakkaan tilanteeseen oikea ratkaisu, on pohja onnistumiselle yhteisessä hankkeessa. Olen kokenut neuvottelija ja perehdyn asioihin huolella. Olen jämäkkä, aina rehellinen ja ystävällinen. Huomioin eri osapuolten tarpeet ja tarvittaessa etsin ja ehdotan kompromisseja maaliin pääsemiseksi.

Olen tehnyt paljon yhteistyötä organisaatioiden avainhenkilöiden kanssa. Toimin yhtä luontevasti ja ammattitaidolla hyvin erilaisissa ympäristöissä ja sekä yksityis- että yritysasiakkaiden kanssa. Olen aina suhtautunut työhöni positiivisen innostuneesti ja teen aktiivista asiakashankintaa, jotta sinunkin kodillesi löytyy se oikea ostaja. Kanssani voit luottaa siihen, että olen täysillä mukana ja teen kaikkeni toivottuun lopputulokseen pääsemiseksi.

Näyttöjä tuloksista löytyy ja olenkin saavuttanut useina vuosina huippumyyjä -palkinnon. Lauttasaari, koko eteläinen Helsinki ja kaakkoiset merelliset arvoalueet ovat minulle hyvin rakkaita, kuten koko pääkaupunkimme toisen polven stadilaisena.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Vakuutuin Soilen ammattitaidosta asuntonäytöllä. Ostimme kyseisen asunnon ja tämän jälkeen Soile onkin myynyt jo muutaman asuntoni. Soile on aina perehtynyt tarkasti myytävään kohteeseen ja pitää sekä myyjän että ostajan jatkuvasti ajan tasalla. Olenkin suositellut Soilea useammalle tuttavalleni, joilla on ollut asunnon myynti edessä."

Niko Nissinen

"Olen oppinut tuntemaan Soilen luotettavana, ammattitaitoisena ja tuloksia aikaan saavana kiinteistönvälittäjänä. Jopa niin, että olen omien kokemusteni perusteella uskaltanut suositella Soilea kavereilleni, kun heillä on ollut haasteita omissa asuntokaupoissaan."

- Risto Rautava