Merita Laitinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä
Puh. 0401929391

Merita myy asuntosi!

Tehokas ja tuloksia tuottava asunnon myyminen vaatii monien erilaisten palasten loksahtamista paikoilleen. Avainasia on kuitenkin kokeneen kiinteistönvälittäjän palkkaaminen. Sellaisen, joka tarttuu myyntityöhön ammattimaisen ripeästi, jonka kanssa voit keskustella kaikesta luottamuksellisesti ja joka ottaa kodinvaihtosi omaksi sydämen asiakseen.

Soita jo tänään, niin sovitaan tapaaminen ja samalla saat maksuttoman hinta-arvion kodistasi.

Tehokasta kiinteistönvälitystä jo 23 vuotta!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Kokoajan on pidetty ja pidettiin ajan tasalla asioista. Aivan loistavaa työtä Meritalta! Ja helppo asioida hänen kanssaan. Kiitos Meritalle vielä tätäkin kautta. Tiedän kenet kutsun apuun seuraavan kerran kun asuntoani myyn. Luotto kiinteistövälittäjä. Aivan varmasti suosittelen muillekin!"

Ilona Sola

"Kaikin puolin erittäin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti hoidettu prosessi. Talo oli myyty ensimmäisen näytön jälkeen. Suosittelen!"

Myyjä, Tampere

"Meritan ammattimaisuus ja osaaminen näkyi koko prosessin aikana. Hän auttoi ja kertoi asioista jämäkästi ja faktoihin pohjaten. Tästä kasvoi luottamus ja varmuus päätöksen tekoon ostovaiheessa. Päätimme myös myydä oman asuntomme Meritan kautta näiden em. ominaisuuksien johdosta, joka mielestäni kertoo paljon. Yksi näyttö ja asuntomme oli myyty. Meritalla homma sujuu!"

Ville Valtteri Siren

"Kiitos & Suosittelen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Merita ei välitä vain asuntoja ja kiinteistöjä, vaan hän välittää koteja. Asiantunteva, aito, avulias, aktiivinen, välittävä ammattilainen. Kiitos!"

Myyjä, Tampere

"Sovitut asiat etenivät rivakasti ja kaupat tehtiin todella nopeasti. Olin tosi tyytyväinen siihen että pysyin kartalla tapahtumista. Kommunikaatio oli toimivaa. Onnistuneista kuvista iso kiitos myös taustajoukoille. Kaiken kaikkiaan ammattimaisuus näkyi ja kuului! Niinkin henkilökohtainen ja iso asia kuin oman kodin myynti tuntui olevan kaikissa käänteissä hyvissä käsissä."

Elina Ahinko

"Hei! Tiesin että saan äitini perintönä rivitaloasunnon Pyhäjärven rannasta uittotunnelin vierestä. Tavattiin paikan päällä Meritan kanssa kesällä ja sovittin heti myyntitoimeksiannosta, minulle hyvin ehdoin, kuitenkin se toteutuisi vasta sitten, kun saan omistusoikeuden ko. asuntoon. Kun sen vihdoin sain, Merita laati hienon myyntiesitteen kopterikuvineen ja asunnolle löytyi ostaja 9 päivän sisällä, 3:sta ehdokkaasta se, joka tarjosi eniten, jopa enemmän kuin Meritan kanssa olimme suunnitelleet. Siitä hänelle kiitos, tehokkuudesta, asiantuntemuksesta ja siitä, miten vei asiaa eteenpäin. Nimittäin minulla oli tosi huonoja kokemuksia myydessäni reilu vuosi sitten Teiskossa omistamani kiinteistön, pariinkin välitysfirmaan olin tosi pettynyt. Kiitokset Meritalle, Jukka Johansson"

Jukka Johansson

"Merita välitti meille asunnon tyylikkäästi ja myi samantien vanhan asunnon alta aikayksikön uusille tyytyväisille ostajille. Meille nopeaa,vaivatonta ja yksinkertaista. Suosittelen lämpimästi Meritaa välittäjäksesi!"

Harri Toivonen

"Pirkanmaan ylivoimaisesti paras välittäjä. Osaa aidosti havaita, sisäistää ja kommunikoida asunnon hyvät ja huonot puolet ja ymmärtää sekä myyjän että ostajan lähtökohdat ja toiveet. Itse olimme myyjän roolissa, emmekä voineet muuta kuin ihailla kuinka tehokkaasti, rehellisesti, ja ammattimaisesti välittäjä hoiti oman työnsä. Ostajat löytyivät parissa viikossa, jotka ovat silminnähden innoissaan tulevasta kodistaan ja tyytyväisyys koko asuntokauppaan on selvästikin molemminpuolista."

Seppo Santapukki

"Meritan kanssa on mukava asioida. Myyntiprosessi sujui erittäin tehokkaasti ja omakotitalo meni kaupaksi hyvällä hinnalla. Vahva ammattitaito näkyy! Mikko Oskari Koljone"

Mikko Oskari Koljonen

"Myynti ja kaikki siihen liittyvät toimenpiteet sujuivat erinomaisesti Ihan huippumyyjä ja palvelu!"

Eeva-Liisa Kakko