Janne Neuvonen

Yrittäjä, TJ, LKV
Puh. 0456128711

Täällä näet välityksessäni olevia kohteita. Lisää asiakkaitteni kommentteja palvelustani löydät sivulta www.huom.fi/janne-neuvonen.

Vuodesta 2004 alkanut kokemukseni kattaa vaativan välittäjätyön lisäksi pitkän pestin kiinteistönvälityksen yritysjohtamista.

Tämä on palvelulupaukseni sinulle: Teen työni aina samalla korkealla laadulla ja ammattitaidolla huomioiden molemmat osapuolet. Minulta saat rehdisti vankan näkemyksen, jatkuvan yhteydenpidon ja täyden palvelupaketin verkostoineni, alusta loppuun.

Varaa nyt aika Elämäsi muutto -tapaamiseen kanssani. Katso: www.elamasimuutto.fi

Jos olet kiinnostunut urasta Huom! välittäjänä, ota minuun yhteyttä. Ammattilainen, Huomilla saat parhaat edut!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui joustavasti, asiantuntevasti, rauhallisesti vailla liiallista tyrkyttämistä. Välittäjä oli riittävän empaattinen ymmärtämään ostajien elämäntilanteen ja asian merkittävyyden. Tarjottiin myös mahdollisuutta käydä kohteessa uudelleen jos jokin asia jäi mietityttämään. Kun kohteesta tehtiin tarjous ja kaupat lyötiin lukkoon, oli mahdollisuus vielä kysyä mikä mieltä askarrutti - onhan elämän yksi merkittävämpiä asioita oman kodin ostaminen."

Päivi Salonen

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."

Myyjä, Lievestuore

"Luottamus välittäjään syntyi ensitapaamisella. Saimme realistista tietoa ja sovitut asiat hoituivat aikataulussaan. Välittäjä oli valmis selvittämään esille tulleita kysymyksiä, eikä vastauksia tarvinnut odotella pltkään. Suosittelemme lämpimästi. T. Vuoriset"

Lea Vuorinen

"Kävimme kesän 2020 aikana katsomassa hyvin monia mökkejä ja näimme myös monia välittäjiä. Janne Neuvonen nousi kyllä parhaimmaksi välittäjäksi tästä joukosta. Suurimman arvostuksen annamme sille että Hänellä oli aikaa esitellä meille mökki ja Hän tiesi vastaukset joka kysymykseemme. Kun ollaan ostamassa 250000-300000,00 e mökkiä silloin haluaa nähdä ja tutustua kohteeseen kunnolla. Muutenkin tykkäsimme Jannen tavasta toimia, Hän oli asiallinen, ystävällinen, asiantunteva mutta samalla myös tuttavallinen. Kerran vielä nostan pintaan sen että Hänellä oli AIKAA :) Kaupanteko itsessään sujui myös mutkitta. Täysi kymppi ja plussa päälle !!!"

Jarkko Aarros

"Asunnon myyntiin laittaminen, näytöt ja kauppatilanne sujui saumattomasti. Janne oli ammattitaitoinen, huolellinen ja motivoitunut, kommunikaatio toimi hyvin ja nopealla aikataululla."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki lähti siitä, että ajateltiin käydä kohdetta ensin katsomassa ja soitin sitten välittäjällemme Janne Neuvoselle. Hän hoiti nopeasti näytön kohteeseen ja esitteli kaikessa rauhassa paikat läpi hyvin. Hän osasi tuoda esille hyviä näkökulmia esim: sisustukseen millä saa jo heti uutta ilmettä mieluisaamme suuntaan, koska tuommosia asioita pystyy tekemään, mutta tonttia ei voi vaihtaa. Eli hyviä ehdotuksia. Positiivista oli myös hänessä se, että hänellä ei ollut kiire mihinkään näytöillä ja hän oli asiallinen ja ystävällinen oikea myynti mies koko prosessin ajan. (SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI) Toisella näytöllä vielä tarkemmin katsottiin paikkoja läpi. Asiat hoituivat ripeästi aina kaupantekoon asti. Hyvä maku siis jäi palvelusta ja koko prosessista."

Jarno Kauppinen