Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV | Helsinki

Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV | Helsinki Helsingin OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Yrityksen yhteystiedot

Hakaniemenranta 1, 00530 Helsinki Puh: 010 255 5900
Tavoitat päivystävän välittäjämme numerosta 010 255 5900 tai helsinginopkk.helsinki@op.fi.
Yrityksen sivut
Helsingin OP-Kiinteistökeskus palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä nykyisen kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen!

Olemme toimineet kiinteistönvälittäjänä tuhansissa onnistuneissa asuntokaupoissa Helsingissä. Paikallisena välittäjänä tunnemme asuinalueesi kuin omat taskumme.

Kuuntelemme kodinvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen. OP Helsingin omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimi- ja vuokravälityspalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP-Kiinteistökeskuksen palkkioiden maksamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä maksuton hinta-arvio nykyisestä kodistasi. Saat lisäksi juuri sinulle räätälöidyn välityspalvelutarjouksen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti

Löydä inspiraatiota asumiseen