Asuntokauppiaat LKV Oy

Räätälöityä ja henkilökohtaista asuntokauppaa

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Jokainen myytävä koti on uniikki, siksi palveluni on aina henkilökohtaista ja myyntitoimeksianto sinulle räätälöity! Asuntokauppiaat LKV Oy on vuonna 2013 perustettu yksityinen kiinteistönvälitysyritys. Toimitusjohtaja ja laillistettu kiinteistönvälittäjä Anna Tapojärvi on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen jo yli 20 vuoden kokemuksella, kiinteistönvälitysalalla jo 10 vuotta. Suurin osa toimeksiannoista tulee suositusten perustella tyytyväisiltä asuntojen myyjiltä ja ostajilta. Katso lisää suosituksista: www.asuntokauppiasanna.fi Koulutettuna kiinteistönvälittäjänä ja asuntokaupan lakeja noudattavana asiantuntijana, päätehtäväni on vähentää huoliasi ja antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta tehdessäsi elämäsi tärkeimpiä kauppoja. Virallisista velvoitteista huolehtimisen ohella kiinnitän erityistä huomiota ihmisten kohtaamiseen. Asiakkaanani voit luottaa siihen, että turvaan sinun unelmasi toteutumisen tekemällä asuntokaupat aina turvallisesti. Minulla on perinpohjainen lakitietämys asunto- ja kiinteistökaupasta. Tärkeintä minulle on sinun tyytyväisyys yhteistyömme jokaisessa vaiheessa, ja tämän takia olen luonut kokonaisvaltaisen palvelukonseptin Asuntokauppiaat LKV:n asiakkaille. Palvelen sinua Helsingin kantakaupungissa, mutta myös koko PK-seudulla. Minulla on vankka kokemus asuntojen tai kiinteistöjen myymisessä. Olen myös hyvä löytämään asuntoja, joten jos unelmakotia ei ole löytynyt, tee kanssani ostotoimeksianto. Helsingin Asuntokauppiaat Oy LKV on SKVL:n jäsenyritys ja olen sitoutunut noudattamaan hyvää välitystapaa. Ota yhteyttä, kun harkitset kodin vaihtoa ja pyydä minut käymään. Kauttani saat luotettavaa palvelua asuntojen ja kiinteistöjen myynti- ja ostotoimeksiannoissa, kauppa- ja arviokirjoissa, sekä kaupanvahvistuksessa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki

Puh: +35840 587 8010

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Esittelyvideo

Suosittu ja suositeltu - Asuntokauppiaat LKV Oy

Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy on vuonna 2016 perustettu täyden palvelun yksityinen kiinteistönvälitysyritys. Palvelualueena koko PK-seutu.

Jokainen myytävä koti on uniikki, siksi palvelu on aina henkilökohtaista ja myyntitoimeksianto sinulle räätälöity. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen myynti- ja markkinointisuunnitelma kodistasi.

Palvelut: - asunto-osakkeen myynti - hitas-asunnon myynti - kiinteistön myynti - ostotoimeksianto (asunnot ja kiinteistöt) - virallinen arviokirja - arviolausunto pankille - erilliset kauppakirjat - kaupanvahvistus