Seuraa

Mika Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0504762332

Olen Mika Lehtonen, viisikymppinen ”suur-hattulalainen” perheenisä ja kiinteistövälityksen konkari.

Rakensimme vaimoni kanssa talon hänen synnyinseudulle Hattulaan maaseudun rauhaan vuonna 2004, jossa olemme erittäin hyvin viihtyneet. Perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi kaksi tytärtä. Olen kotoisin Janakkalasta ja onpa tullut Hämeenlinnankin puolella asuttua reilu 10 vuotta. Näiden lisäksi 20 alalla viettämääni vuotta takaavat parhaan mahdollisen paikallistuntemuksen ja tietämyksen alueista sekä kohteista.

Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen liikkuminen, kalastus sekä perheen kanssa yhdessä toimiminen. Perheen yhteisiin harrastuksiin kuuluu myös HPK:n peleissä käyminen.

Työskentelin ennen Laatu LKV:lle siirtymistä Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa, ja LKV-kokeen suoritin vuonna 2001. Olen helposti lähestyttävä ja luotettava, asiantunteva välitystapani takaa tehokkuuden ja hyvät tulokset: kotisi ansaitsee tulla välitetyksi aidolla ammattitaidolla.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olin aiemmin monia vuosia sitten asioinut Lehtosen kanssa. Olin silloin ostopuolella, mutta muistissa oli asiantunteva ja asiakkaita kunnioittava palvelu. Kilpailutustilanteessa teidän välitysliike ja välittäjä vakuutti eniten. Myös ensimmäiseen tapaamiseen oli valmistauduttu kilpailijoita paremmin."

Myyjä

"Näin ensiasunnon ostajana moni asia oli hyvin epäselvää. Mika kuitenkin vastasi kaikkiin kysymyksiin ja neuvoi koko prosessin läpi ja ylipäänsä kertoi, miten asiat tyypillisesti etenevät. Lisäksi en missään vaiheessa kokenut painostusta tai kiireen tuntua, joten tuntui, että tässä aidosti annetaan aikaa eikä yritetä pakkomyydä."

Ostaja