Hämeen Laatu LKV

Laatu LKV - kodistasi välittäen

Laatu LKV on vuonna 2017 perustettu kiinteistönvälitysyritys, joka tarjoaa laadukasta ja luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua Hämeenlinnassa ja sen lähialueella. Kiinteät välityspalkkiomme tuovat selkeyttä asunnon myynti- ja vuokrausprosessiisi.

Meille on etuoikeus saada olla tukenasi yhdessä elämäsi isoimmista päätöksistä positiivisella ja periksiantamattomalla otteellamme. Tunnemme jokaisen meillä myynnissä olevan kodin kuin omamme ja teemme asiakaskokemuksestasi liukuhihnafiiliksen sijaan parhaan mahdollisen.

Laatu LKV kuuluu Suomen Kiinteistönvälitysliittoon (SKVL), joten käytössämme on alan viimeisin tieto yhdistettynä hyviin yhteistyökumppaneihin. Kuulumme myös Suomen Yrittäjiin ja tuemme paikallista yrittäjyyttä. Teemme yhteistyötä POP-pankin Hämeenlinnan konttorin kanssa ja tehokkaan henkilökohtaisen palvelun lisäksi asiakkaamme saavat etuja heidän palveluistaan. Lisäksi olemme verkostoituneet paikallisten pienyrittäjien kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme etuhintaisia palveluilta muihinkin asunnon ja paikkakunnan vaihtoon liittyviin palveluihin.

Avasimme huhtikuussa 2020 uuden toimiston Hämeenlinnan keskustaan Arvi Kariston katu 13 katutasoon ja olemme auki sopimuksen mukaan. Voimme sopia tapaamisen siis myös tarvittaessa toimistollemme!

Sinusta ja kodistasi laadukkaasti välittäen,

Piia, Mika, Pirjo ja Kaisa

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Arvi Kariston katu 13 lh 4, 13100 Hämeenlinna

Puh: 0504525254

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteät välityspalkkiot!

Välityspalkkiomme ovat kiinteitä asunto-osakkeiden huonelukuun perustuvia palkkiota, joihin sisältyy alv 24%. Kiinteistössä on oma kiinteä palkkionsa koosta riippumatta. Asiakirjakulut eivät kuulu välityspalkkioon vaan ne maksetaan erikseen.