Hämeen Laatu LKV

Laatu LKV - kodistasi välittäen

Laatu LKV syntyi vuonna 2017 Piian halusta tarjota aidosti laadukasta, luotettavaa ja henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua Hämeenlinnan alueella. Tuolloin hänen jo seitsemän vuoden kokemuksensa alalta oli osoittanut, että kiinteistönvälityksessä on kyse seinien lisäksi myös ihmisistä: onhan koti meille kaikille paljon tunteita herättävä, usein maailman tärkein paikka.

Huhtikuussa 2019 Laatu LKV laajentui, kun Piia kutsui remmiin entisen työkaverinsa, 20 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen raudanlujan ammattilaisen Mika Lehtosen. Laatu LKV:n toiminta jatkuu entiseen tapaan nimensä veroisena: meille on etuoikeus saada olla tukenasi yhdessä elämäsi isoimmista päätöksistä positiivisella ja periksiantamattomalla otteellamme. Tunnemme jokaisen meillä myynnissä olevan kodin kuin omamme ja teemme asiakaskokemuksestasi liukuhihnafiiliksen sijaan parhaan mahdollisen.

Syyskuussa 2019 Laatu LKV:n tiimi vahvistui Kaisalla, joka vastaa yrityksen visuaalisen ilmeen lisäksi myös myyntistailauksista sekä toimii Piian ja Mikan oikeana kätenä. Pyrimme aina siihen, että jokaisen myytävän kohteemme parhaat puolet ja potentiaali saadaan esille ja tätä kautta kohteesta saadaan paras mahdollinen hinta ja lyhennetään myyntiaikaa. Sen vuoksi teemmekin myytäviin kohteisiimme tarpeen mukaan myyntistailauksia ennen valokuvausta. Lisäksi käytämme suurimmassa osassa myytävistä kohteistamme lisäpalveluna ammattivalokuvausta.

Kiinteät välityspalkkiomme tuovat selkeyttä asunnonmyyntiprosessiisi. Arvonlisäveron 24 % sisältävät palkkiomme perustuvat asunto-osakkeen huonelukuun, ja kiinteistöistä on niiden koosta riippumatta oma kiinteä palkkionsa. Kiinteään välityspalkkioon sisältyy myös asunnon myyntistailaus tarvittaessa. Asiakirjakulut ja mahdolliset lisäpalvelut veloitetaan erikseen. Palvelemme myös silloin, kun etsit luotettavaa vuokralaista asuntoosi.

Laatu LKV kuuluu Suomen Kiinteistönvälitysliittoon (SKVL), joten käytössämme on alan viimeisin tieto yhdistettynä hyviin yhteistyökumppaneihin. Piia kuuluu myös Suomen Yrittäjiin ja tuemme paikallista yrittäjyyttä. Aloitimme kesällä 2019 yhteistyön POP-pankin Hämeenlinnan konttorin kanssa ja tehokkaan henkilökohtaisen palvelun lisäksi asiakkaamme saavat etuja heidän palveluistaan. Lisäksi olemme verkostoituneet muutaman muun paikallisen pienyrittäjän kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme etuhintaisia palveluilta muihinkin asunnon ja paikkakunnan vaihtoon liittyviin palveluihin. Yhteistyökumppaneihimme pääset tutustumaan täältä.

Avasimme huhtikuussa 2020 uuden toimiston Hämeenlinnan keskustaan Arvi Kariston katu 13 katutasoon ja olemme auki sopimuksen mukaan. Voimme sopia tapaamisen siis myös tarvittaessa toimistollemme!

Sinusta ja kodistasi laadukkaasti välittäen,

Piia Heikkilä & Mika Lehtonen

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Arvi Kariston katu 13 lh 4, 13100 Hämeenlinna

Puh: 0504525254

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Kiinteät välityspalkkiot!

Välityspalkkiomme ovat kiinteitä asunto-osakkeiden huonelukuun perustuvia palkkiota, joihin sisältyy alv 24%. Kiinteistössä on oma kiinteä palkkionsa koosta riippumatta. Asiakirjakulut eivät kuulu välityspalkkioon vaan ne maksetaan erikseen.