Pyry Randelin

Kouluttaja, LKV-pätevyys
Puh. +358504200022

Toimin kiinteistönvälittäjänä ja kouluttajana Habitassa, jossa aloitin asuntojen myymisen viime vuosikymmenen puolella. Sen jälkeen hankin kiinteistönvälittäjän (LKV) pätevyyden sekä kaupanvahvistajan oikeudet ja suoritin esihenkilökoulutuksen. Koulutukseltani olen englanninkielinen tradenomi ja saksankielinen ylioppilas. Nykyään osaamiseeni kuuluu paljon muutakin alaan liittyvää kuten vaikkapa asunto-osakeyhtiön hallinnolliset asiat, rakennustekniikan tuntemus ja välitysalan laaja lakitietämys.

Voit seurata toimintaani, ajatuksiani ja näkemyksiäni sekä koko Habita konsernin tapahtumia Facebookissa. Osoitteesta www.habita.com löydät tietoa myydyistä, myynnissä olevistä ja myyntiin tulossa olevista kohteista. Tarjolla on myös ajankohtaisia ja mielenkiintoisia uutisia asuntomarkkinoita ja kiinteistönvälitystä koskien sekä meidän ja yhteistyökumppaniemme viimeisimmät tarjoukset.

Kauttani saat käyttöösi Suomen suurimman yksityisen kiinteistönvälittäjän koko palvelutarjonnan: myynti, osto, arviot, kauppakirjat, kaupanvahvistus ja paljon muuta. Kaikki tämä ylivertaisella ammattitaidolla ja vankalla myyntiosaamisella. Ja mikä parasta, olen tosi hauska tyyppi!

Ota yhteyttä niin asuntoasiasi voivat olla järjestyksessä pikemmin kuin aavistatkaan!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, saksa, ruotsi

Erityisosaaminen

Myynti, rakentaminen, pientalot, asunto-osakeyhtiö, hyvä välitystapa, välityslaki