Seuraa

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0440565603

Olen tehokas ja aktiivinen kiinteistönvälittäjä Raumalta. Urani kiinteistönvälityksen alalla aloitin 1.3.2021. Ensimmäisen vuoden aikana suoritin LKV-pätevyyden sekä kiinteistönvälityksen liiketoiminnan ammattitutkinnon, KiLAT:n. Kesällä 2022 Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n myönsi minulle Laatuauktorisoitu kiinteistövälittäjä -sertifikaatin. Viimeisimpänä osoituksena kovasta ja tuloksellisesta työstä on voitto SKVL:n järjestämässä Vuoden 2022 Tulokas -kilpailussa.

Koti on paikka, missä saamme rauhoittua, kerätä voimia tässä niin hektisessä ajassa, luoda ihania tarinoita ja rakkaita muistoja. Olen etuoikeutettu saadessani olla mukana näin merkityksellisessä työssä, uusien tarinoiden luomisessa.

Olethan minuun yhteydessä, kun kodin vaihto on Sinulle ajankohtainen. Luodaan yhdessä alku Sinun tarinallesi.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki asiat sujuivat erinomaisesti. Uskomatonta miten näin suuri elämänmuutos saatiin vietyä niin kivuttomasti maaliin. Lämmin kiitos Sari sinulle sydämellisyydestäsi, tehokkuudestasi ja luotettavuudestasi! Olet rautainen ammattilainen ja sinulla on sydän paikallaan."

Susanne - myyjä

"Sari on ihan HUIPPUtyyppi! Helposti lähestyttävä, avulias, osaava ja niin lämminhenkinen, että olisin mieluusti voinut jatkaa uuden kodin etsintää pidempäänkin. Löysin kuitenkin monien asuntojen joukosta aivan ihanan ja varmasti myös pitkäaikaisen kodin Sarin kautta, ja en voisi tyytyväisempi olla, että juuri Sari päätyi välittäjäkseni. KIITOS SARI! <3"

Essi - ostaja

"Sari on niin ihana ja avulias persoona. Hänestä huokuu se, että hän tekee tätä työtä täydellä sydämellä ja haluaa olla avuksi."

Pinja - ostaja

"Se, että olimme ensimmäistä kertaa hankkimassa asuntoa, otettiin hyvin huomioon ja monet asiat selitettiin hyvin. Koko ostoprosessissa aina kohteen tutustumisesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen tiesimme, mitä seuraavaksi tapahtuu ja millä aikataululla."

Severi - ostaja