Seuraa

Jarkko Mursu

Asuntomyyjä
Puh. 0414307531

Olemme asuneet vaimoni kanssa Tampereen Linnainmaalla neljä vuotta. Pidämme asuinalueesta paljon, sillä täällä yhdistyvät monet asiat: lähellä oleva luonto, palvelut ja nopea pääsy kaupungin keskustaan.

Pystyn samaistumaan ensimmäistä asuntoaan ostavan tunteisiin, sillä tämä asunto oli meille sellainen. Ostimme kotimme vuonna 2016. Asunnon hankinnassa eletään jännittävien asioiden äärellä. Minusta tuntuu hienolta päästä auttamaan siinä ihmisiä.

Olen harrastanut urheilua koko ikäni. Lapsena pelasin innolla jalkapalloa ja harrastin tosissani kilpatanssia. Olen uinut kilpaa 12 vuotta.

Urheilijan tavoitteellisuus näkyy myös työssäni. Pyrin parhaimman kykyni mukaan siihen, että kaupassa saadaan myyjän ja ostajan kannalta paras ratkaisu.

Yksi onnistuminen kääntyy toiseksi ja näiden sarja on myös osa oman elämäni suunnitelmaa. Tuntuu hienolta, kun vanhat asiakkaat haluavat minut uudelleen töihin asuntoasioidensa pariin. Tämä kertoo minulle siitä, että olen onnistunut hoitamaan asiat oikein ja asiakkaat luottavat minuun.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään